Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво е тази лампичка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето ти един възможен отговор http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EE%F1%F2%E0%F2
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

При мен тази лампичка светна след монтирането на Метановата ии след като попитах газаджията за нея,той ми каза да си карам и да не ми прави впечатление.Карам вече 6-7 месеца така и проблеми нямам.Няма никаква разлика в мощноста на колата като светне и угасне.
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

На мен също ми свети тази лампичка от време на време. И то когато си поиска. Свети 5 минути и изгася. Лошото е, че когато свети паленето ми е много трудно. Акумулатора върти на празен ход, и нищо. Определено трябва да отидеш на диагностика. Явно някъде в системата се е натрупала грешка и трябва да я изчистят.
        Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!

Коментар

liverpool235 написа:
          При мен тази лампичка светна след монтирането на Метановата ии след като попитах газаджията за нея,той ми каза да си карам и да не ми прави впечатление.Карам вече 6-7 месеца така и проблеми нямам.Няма никаква разлика в мощноста на колата като светне и угасне.
          Светити понеже вероятно нямаш симулатор на ламбда сондата.Без значение дали си на газ или метан без симулатор на ламбда сондата ще ти свети винаги, предполагам като минеш на бензин ти изгася или се лъжа?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

На мен също ми свети, от какво е според вас?

Коментар

и на мен ми свети тази лампичка, но не ми прави впечатление. По принцип лампата свети, като карам на газ, а газовото е оригинално ланди нещо си беше има и някаква кутия под предния капак пише ланди и излизат някакви кабели. Газовото е така направено, че колата сама си пали на бензин после си обръща на газ, но има моменти щом светне лампата изключвам двигателя, и като повторя да запаля не става от първия път.
              Ferrari Forever

Коментар

batproho написа:
                liverpool235 написа:
                Светити понеже вероятно нямаш симулатор на ламбда сондата.Без значение дали си на газ или метан без симулатор на ламбда сондата ще ти свети винаги, предполагам като минеш на бензин ти изгася или се лъжа?
                Преди малко я пробвах и като я метна на бензин изгасва..Досещах се,че има нещо което не са монтирали,ноо като незнаех какво е си траех..И този симулатор каква роля играе?
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                X