Ето ти един възможен отговор http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EE%F1%F2%E0%F2
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво е тази лампичка?
Collapse
X
-
При мен тази лампичка светна след монтирането на Метановата ии след като попитах газаджията за нея,той ми каза да си карам и да не ми прави впечатление.Карам вече 6-7 месеца така и проблеми нямам.Няма никаква разлика в мощноста на колата като светне и угасне.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
На мен също ми свети тази лампичка от време на време. И то когато си поиска. Свети 5 минути и изгася. Лошото е, че когато свети паленето ми е много трудно. Акумулатора върти на празен ход, и нищо. Определено трябва да отидеш на диагностика. Явно някъде в системата се е натрупала грешка и трябва да я изчистят.Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!
Коментар
-
liverpool235 написа:При мен тази лампичка светна след монтирането на Метановата ии след като попитах газаджията за нея,той ми каза да си карам и да не ми прави впечатление.Карам вече 6-7 месеца така и проблеми нямам.Няма никаква разлика в мощноста на колата като светне и угасне.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
и на мен ми свети тази лампичка, но не ми прави впечатление. По принцип лампата свети, като карам на газ, а газовото е оригинално ланди нещо си беше има и някаква кутия под предния капак пише ланди и излизат някакви кабели. Газовото е така направено, че колата сама си пали на бензин после си обръща на газ, но има моменти щом светне лампата изключвам двигателя, и като повторя да запаля не става от първия път.Ferrari Forever
Коментар
-
batproho написа:liverpool235 написа:При мен тази лампичка светна след монтирането на Метановата ии след като попитах газаджията за нея,той ми каза да си карам и да не ми прави впечатление.Карам вече 6-7 месеца така и проблеми нямам.Няма никаква разлика в мощноста на колата като светне и угасне.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар