Шофьорската ми вата явно е леко виснала и не се затваря добре.Има ли някакъв начин да се оправи?Колата е пунто 96г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорската врата не ми се затваря добре
Collapse
X
-
щом е пунто почти съм сигурен, че се е обърнала от вятъра поне веднъж провери насрещника вземи един шестограм и пробвай насам натам да видиш дали ще помогне погледни дали е изтъркан и от коя страна ще те насочи, ако не стане влез вътре и гледай каде опира първо аз едно време ги изправях на ръка осукваш вратата и готово. Ламарините на пунтото поне са меки и се поддават на манипулаций.Погледни прозореца дали опира някаде в водачите повече от необходимото.П.С. Ако ще пробваш да ги усукваш на ръка свали прозореца до долу за да няма тема "търся прозорец за пунто" и пак всичко е на твоя отговорност. ПоздравиFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
fuoco написа:И при мен е увиснала сигурно, иска да се хлопне здраво, за да се затвори плътно.Аз гледам от хубавата страна - така имам две степени на затваряне на тази врата, вместо 1
Коментар
-
fuoco написа:А, така ли, а какво смени, само панта или цяла врата?Тя вратата ми, освен, че се затваря трудно, си чупи обтегача за втори път, така че може да има нещо по пантата, трябва да погледна.Предполагам, че кривото при теб е било от страната на вратата, не от страната на колата?Прикачени файлове
Коментар
-
ventsi79 написа:fuoco написа:А, така ли, а какво смени, само панта или цяла врата?Тя вратата ми, освен, че се затваря трудно, си чупи обтегача за втори път, така че може да има нещо по пантата, трябва да погледна.Предполагам, че кривото при теб е било от страната на вратата, не от страната на колата?
Коментар
-
Здравей те
ventsi79 написа:fuoco написа:А, така ли, а какво смени, само панта или цяла врата?Тя вратата ми, освен, че се затваря трудно, си чупи обтегача за втори път, така че може да има нещо по пантата, трябва да погледна.Предполагам, че кривото при теб е било от страната на вратата, не от страната на колата?
Коментар
-
Re: Здравей те
[quote="Dexter83"]ventsi79 написа:fuoco написа:А, така ли, а какво смени, само панта или цяла врата?Тя вратата ми, освен, че се затваря трудно, си чупи обтегача за втори път, така че може да има нещо по пантата, трябва да погледна.Предполагам, че кривото при теб е било от страната на вратата, не от страната на колата?FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар