Днес зареждам 20лв. и лапата си свети ! Слагам още 20лв Пак свети ! Тръгнах от бензиностанцията и лампата изгасна но стрелката си стои долу ! Отивам и слагам още 30лв давам на контакт лампата свети и работата ми стана ясна но като покарах малко стрелката лека полека се изправи над средата но постоянно мърда и понякога пада и лампата светва а в резервоара има над 40л ??? Кабелите са здрави и буксата на сондата е добре влезнала и контакта е добър !Явно проблема е вътре в сондата ! НЯКОЙ ДА Е ИМАЛ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ ???или да знае как да отстраня проблема ? или да си търся нова сонда ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешно отчитане на горивото
Collapse
X
-
Напиши в търсачката нивомер, бензиномер. Има доста изписано по въпроса.Поздрааи!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Би трябвало да е под стелката в багажника. Има една капачка на 3 винта и се вижда.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Нивомер...
Преди два дни ми направиха това упражнение с почистването и извадихме от там една кофа чиста италианска кал. Сега нивомера си работи нормално - нагоре надолу имам предвид Иначе и на мен преди ми свете6е лампата на резервата...Даже един ден преди да я закупя мойта печка ...лампата на резервата изгоря. Чистене му е майкатаСамо да не ми се включи турбината!))
Коментар
-
Грешно отчитане на горивото
Аз също имам подобен проблем, както и много други колеги и разрешаването му е от значение за всички .Самата процедура за почистването е ясна от публикуваните до сега материали, но има един много неприятен момент с демонтирането на винтовият пластмасов капак на резервоара.Това се постига с много мъки и чукане по капака за да може да се развие и демонтира цялата потопяема част, заедно с това внимателно да се отсранят пластмасовите маркучета 3 бр. без да се счупят щуцерите които също са пластмасови.Именно с това аз имах наи- голям проблем.Ако се извърши правилно операцията с демонтажа без да се счупи нищо,самата смяна или почистването на въпросния бензиномер ще бъде без проблем за всички дори и без голям опит в ремонтите.Ако някои може да каже, как е постигнал лесното изваждане на въпросните маркучи ще бъде от полза на всички които искат да се отърват от досадният момент с проблем в нивомера.Успех на всички които се захванат с отстраняването на този проблем.Пишете ако можете как сте се справили по лесно .Стило 1.6
Коментар
-
Капака е оребрен /като на бидон за кисело зеле/ така че спокойно може да се чука с подложно дръвче и в двете посоки.А за маркучетата-наистина който не знае пада голямо мъчене с отвертки, клещи и какво ли не.А трябва просто да се стиснат в основата/ по спомен от преди две години/ и се отщипват съвсем лесно.Успех .BRAVA TD100 ELX `98
Коментар
-
Да ви кажа и аз го имам тоя проблем обече при мен нищо не работи нито лампа свети нито стрелка луда работа и зех от една морга за 10 лв тва дето мери бензина и го смених на типото лесно става отделно е от помпата почистих платката всичко излъсках слозих го дадох на контакт и пак нищо мале полудях сигурно проблема е в таблото некаде май ще го отварям да вида некоиМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар