Здравейте колеги,установих, че ми се е разкачила задната броня на крайното копче(ако е копче това де) точно зад(под) десния заден калник т.е. точно там където свършва бронята до калобрана. Явно се е напънало от снега или от големите дупки в Търново или съм натиснал с бронята някой казан отзад, знам ли. Виждам, че въпросното копче, което е останало на калника е с голяма глава, която е законтряла специалния за това процеп на бронята. Процепът е леко разширен, явно се е напънала бронята там и главата е минала през процепа. Първо, отвива ли се това копче? Калобрана трябва ли да го свалям? трябва ли да разхлабвам бронята на други места някъде? Въпросът ми е как да си закъча края на бронята за копчето, понеже леко стои сега провиснала в края си с около 2 см. Опитах се да повдигам с ръце бронята и виждам, че с напрежение се повдига нагоре, и ме съмнява, че само с повдигане едва ли ще успея да я доближа свободно нагоре и за да се пребере достатъчно и с подсилване на процепа да навия копчето? Моля, за някакъв практичен съвет, че до момента не съм си пипал броните. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да закача разкачения край на задната броня на Мареата?
Collapse
X
-
Re: Как да закача разкачения край на задната броня на Мареат
didalko написа:Здравейте колеги,установих, че ми се е разкачила задната броня на крайното копче(ако е копче това де) точно зад(под) десния заден калник т.е. точно там където свършва бронята до калобрана. Явно се е напънало от снега или от големите дупки в Търново или съм натиснал с бронята някой казан отзад, знам ли. Виждам, че въпросното копче, което е останало на калника е с голяма глава, която е законтряла специалния за това процеп на бронята. Процепът е леко разширен, явно се е напънала бронята там и главата е минала през процепа. Първо, отвива ли се това копче? Калобрана трябва ли да го свалям? трябва ли да разхлабвам бронята на други места някъде? Въпросът ми е как да си закъча края на бронята за копчето, понеже леко стои сега провиснала в края си с около 2 см. Опитах се да повдигам с ръце бронята и виждам, че с напрежение се повдига нагоре, и ме съмнява, че само с повдигане едва ли ще успея да я доближа свободно нагоре и за да се пребере достатъчно и с подсилване на процепа да навия копчето? Моля, за някакъв практичен съвет, че до момента не съм си пипал броните. Благодаря предварително!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
-
alvanovo написа:и моята беше така преди времезавинтих отдолната страна един сравнително дълъг винт - самонарезен и заспабръкнах отдолу, под колатаФиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
didalko написа:alvanovo написа:и моята беше така преди времезавинтих отдолната страна един сравнително дълъг винт - самонарезен и заспабръкнах отдолу, под колатаФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар