Shefy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединителя
Collapse
X
-
AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
-
Re: съединител
///// написа:Shefy написа:Най-важното при смяната е да се центрова добре феродовия диск, за да не притриса при потегляне
Коментар
-
Shefy написа:///// написа:Shefy написа:Най-важното при смяната е да се центрова добре феродовия диск, за да не притриса при потеглянеPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Сменяй комплект съединител че аз смених само феродовия диск и сега при потегляне има едно скърцане --абе направо виене та сега трябва пак да свалям скоростната кутия и да сменям комплект ! А и феродовия диск е някаква марка "МЕКАРМ" слагай качествени части че аз така си изпатихLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
кола
аз гледах 3-4марки поне опаковките бяха различни ама вътре почти едно и също все някъде има АР щамповано има и щампа ФИАТ а цената е от 80 до 168 лв за комплект като го сменях преди 4 години и около 80000 км взех комплект сега също дори и семеринга съм взел дано го слогат както трябва не намерих ВАЛЕО точно като за моята кола че малко е различнен сега купих ФИАТ уж оригинал
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:аз гледах 3-4марки поне опаковките бяха различни ама вътре почти едно и също все някъде има АР щамповано има и щампа ФИАТ а цената е от 80 до 168 лв за комплект като го сменях преди 4 години и около 80000 км взех комплект сега също дори и семеринга съм взел дано го слогат както трябва не намерих ВАЛЕО точно като за моята кола че малко е различнен сега купих ФИАТ уж оригиналPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:а цената е от 80 до 168 лв за комплектLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
съединител
не от Стамболийски 155 нищо не пише на кутията само Фиат Оригинал има и гаранция ама аз така го взех щото не знаех какво точно трябва да сменям имаше от няколко фирми и все пишеше АП на някой пишеше че е правено за ФИАТ има и Валео ама сега за моята нямаше от доста магазини гледах нещо все ми се струваха не доправени този дет съм го взел дано искара повече
Коментар
-
съединител
Колата е пак в движение с нов съединител учудващо е че педала е пного лек по лек доли и от газта все едно се е откачил Беше сменен за един слетобят за 120 лв и семеринга дори Бяха е зазкачили цялата скоростна остана изпускателната система да си доправят едни майстори и колата е готова за дълък път Всъщност проблема беше в Тъпия лагер беше се разпаднал има и някаква пластмаса и тя беше изгоряла почти иначе дисковете са си наред огледалния е като нов а и феродовия има още да кара ако на някой му трябват има 2 комплекта и преди пак лагера беше заминал
Коментар
-
kluchar написа:Колата е пак в движение с нов съединител учудващо е че педала е пного лек по лек доли и от газта все едно се е откачил Беше сменен за един слетобят за 120 лв и семеринга дори Бяха е зазкачили цялата скоростна остана изпускателната система да си доправят едни майстори и колата е готова за дълък път Всъщност проблема беше в Тъпия лагер беше се разпаднал има и някаква пластмаса и тя беше изгоряла почти иначе дисковете са си наред огледалния е като нов а и феродовия има още да кара ако на някой му трябват има 2 комплекта и преди пак лагера беше заминалPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар