Здравейте колеги.Имам малко въпросче към Вас.Днес в една улична яма си счупих задния "носач" М**ка им и дупки.Та значи исках да попитам мога ли да го сменя сам и имате ли идея колко приблизително струва нов или на старо?И има ли смисъл да взимам 2ра ръка носач или не?Мерси предварително.Колата е Ланча Дедра.П.П. Не ме препращайте към форума на Ланча моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тва което държи амортесиора отзад се счупи????Не знам кво е?
Collapse
X
-
gdd55
-
Re: Тва което държи амортесиора отзад се счупи????Не знам кв
Dedra 2.0 написа:Здравейте колеги.Имам малко въпросче към Вас.Днес в една улична яма си счупих задния "носач" М**ка им и дупки.Та значи исках да попитам мога ли да го сменя сам и имате ли идея колко приблизително струва нов или на старо?И има ли смисъл да взимам 2ра ръка носач или не?Мерси предварително.Колата е Ланча Дедра.П.П. Не ме препращайте към форума на Ланча моля.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
То не че и аз много съм разбирач но да споделя мнение.На колегата дето се чуди що е то заден носач, трябва да кажа че такова животно има. На колите от този клас обикновено са тип trailing arm, доколкото знам и задния носач е закачен за задния мост ако се не лъжа.Имам обаче беглото предчувствие че задните носачи на Дедра, Тампра и Типо са идентични и съм сигурен че ако си го купиш за типо ще е по евтино.Но може и да греша, знам ли ... Успех!Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Ами колеги за съжаление не стават.Намерих за 35лв , но се оказа че е за барабн ни спирачки.Намерих от Темпра - пак различни,от Типо също.Намерих и с АБС втора ръка - 85лв но пак се различава от моя не е същия и ще иска преработка малка.И най-накрая по поръчка в Динекспрес - 2ра ръка пак! - 130 лв.!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар