Ставам сутринта и какво да видя.Майка му и говедо минало и ми опънало една чарта от край до край с маркер от тия дето се надписват CD-ROM.Не мога да го изкарам намазах два пъти с паста излиза малко по малко.От тва мазане да не съсипя нещо боята.На някой да му се е случвало такова нещо и да се е справял с проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kелеши ми нацапаха боята.Help?
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
Ами почти не остана чакам да изсахне пак пастата за 3-ти път я намазах.Надявам се само с тази паста да не повредя нещо лака с тва мазане.Тва със спирта ми го предложиха ама ме беше страх
Коментар
-
gdd55
След 3-тото пастиране почти всичко излезе останаха само 3 малки точици които ме е яд да ги гледам защото ми напомнят за огромната драскотина,но няма да ги пипам да стоят против уроки.Апак това ако го хвана направо му свалям гащите и го еба,бой няма да го опрай поне да не може да седне 1 месец на газа си.Преди 3 дена пък ми беше надраскан калника.Изглежда беше си вързвал някои обувката отгоре.Пак пастата ме спаси
Коментар
-
gdd55 написа:След 3-тото пастиране почти всичко излезе останаха само 3 малки точици които ме е яд да ги гледам защото ми напомнят за огромната драскотина,но няма да ги пипам да стоят против уроки.Апак това ако го хвана направо му свалям гащите и го еба,бой няма да го опрай поне да не може да седне 1 месец на газа си.Преди 3 дена пък ми беше надраскан калника.Изглежда беше си вързвал някои обувката отгоре.Пак пастата ме спасиFIAT Uno 45 FIRE
Коментар
-
Ей тва тия копеленца са за убиване, как не мога да хвана един такъв В банско (нарочно го пиша с малка буква) пък на един приятел колата цялата надрана с пирон, счупена антена и спукани гуми Местните изроди се напили и решили да се позабавляват, и забавлението им било колите по пътя дет срещнали. А пък на мойта кола не знам вече колко комплекта капачки смених. А драскотините са безброй
Коментар
-
gdd55
-
Колега..... или това са просто някакви супер невъможни съвпадения или просто някой те ебава нечовешки ...... да не си измизерствал нещо там по кварталът ти и сега да си връщат!Иначе ако го/ги хванеш ............ ни е да ги биеш да ги е...... ш още по малко, но друга оправияняма май с наште закони!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар