Колеги, какви са признаците по които се разбира, че трябва да се сменят моторче за празен ход или температурен датчик ... интересувам се защото искам да знам дали се налага смяна при мойта ... и съответно какви са горе долу цените на двете части, ако наистина са за смяна и се наложи да купувам ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Признаци за смяна на моторче за празен ход и темп. датчик
Collapse
X
-
wwwebЕтикети: –
-
Датчика е 17 лева.В аутодата-та пише при каква температура на двигателя какво съпротивление трябва да има, а и из форума много е писано за това. Вземаш мултицета и мериш. Ако съпротивлението не отговаря - сменяш, не е голяма философия.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
wwweb
Re: Признаци за смяна на моторче за празен ход и темп. датчи
Mitko написа:Датчика е ако проблемите с нестабилна работа и затруднено запалване са само при топъл, съответно студен двигател.
Коментар
-
wwweb
Mitko написа:wwweb написа:Mitko написа:Датчика е ако проблемите с нестабилна работа и затруднено запалване са само при топъл, съответно студен двигател.
Коментар
-
wwweb
-
Не се занивай с Александър Ауто! На мен ми иската 40 лв за тоя датчик, после го купих от Стамболийски за 17.Пиши на hit-ko ще ти го прати по куриер, няма да имаш проблем и цената ще е добра!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
wwweb написа:Mitko написа:wwweb написа:Mitko написа:Датчика е ако проблемите с нестабилна работа и затруднено запалване са само при топъл, съответно студен двигател.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
wwweb
Кейн написа:wwweb написа:Mitko написа:wwweb написа:Mitko написа:Датчика е ако проблемите с нестабилна работа и затруднено запалване са само при топъл, съответно студен двигател.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар