Колеги,вчера реших да погледна филтъра на климатика, и напрово паднах от коня.Имам чувството, че това нещо което някога е било филтър никога не е имало късмета да бъде сменено, карам BRAVA от 6м. Въпроса ми е докато си купя нов има ли некав проблем ако карам без филтър, при условие, че не ползвам климата(да не го прецакам нещто де).Някои може ли да ми даде инфо. колко струва горе-долу и на колко хиляди километра се сменя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поленов филтър
Collapse
X
-
Re: Поленов филтър
Момчил написа:Въпроса ми е докато си купя нов има ли некав проблем ако карам без филтър, при условие, че не ползвам климата(да не го прецакам нещто де).Някои може ли да ми даде инфо. колко струва горе-долу и на колко хиляди километра се сменя.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Да има !!! По-добре карай със задръстен филтър,докато го смениш/по-добре да се изпотяват стъклата и да е слабо парното /,без него всички боклуци от вън ще се набият в радиатора на парното и изпарителя на климатика ! Цена на поленов филтър-15-25 лв.-може и повече,тези са нормални ! Сменя се приблизително на една година Успех!FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар