Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РЕИКА НА ПУНТО 1.2 75

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

РЕИКА НА ПУНТО 1.2 75

здравейте колеги въпросът е следния.Онзи ден смених пружините от спортни към обикновенни обаче от реиката от ким шофиорската страна започна да тече масло до едно известно време и после спря(насабралото се в маншона) реиката е за смяна ясно но след маниполацията с пружините се появи потропване при минаване по неравности та този звук можели да е от разбитата рейка?
    Пунто 1.2 75 94г климатик SX

Re: РЕИКА НА ПУНТО 1.2 75

zaxaxa написа:
    здравейте колеги въпросът е следния.Онзи ден смених пружините от спортни към обикновенни обаче от реиката от ким шофиорската страна започна да тече масло до едно известно време и после спря(насабралото се в маншона) реиката е за смяна ясно но след маниполацията с пружините се появи потропване при минаване по неравности та този звук можели да е от разбитата рейка?
    Данеби да имаш скасани предни тампони хубаво е да ги провериш и тях ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

zaxaxa написа:
      ................... се появи потропване при минаване по неравности та този звук можели да е от разбитата рейка?
      Колега, и на мене ми потропва най-вече при завой рейката, но майстора каза, че е от "гребена на рейката" и, че докато не протече няма смисъл да се сменя.
      Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

botze написа:
        zaxaxa написа:
        ................... се появи потропване при минаване по неравности та този звук можели да е от разбитата рейка?
        Колега, и на мене ми потропва най-вече при завой рейката, но майстора каза, че е от "гребена на рейката" и, че докато не протече няма смисъл да се сменя.
        на мене ми потрова при неравности и го осещам чка на купето пот педалите без значение дали е в завой или прав участък и се чудех дали не са тампони на стабилизираща щанга
        Пунто 1.2 75 94г климатик SX

Коментар

Working...
        X