Здравейте,имам следния проблем:Когато си пусна чистачките, почват да стържат. Чува се едно странно дращене.Същия звук се чува и при вдигнати чистачки, т.е. не е нито от стъклото, нито от износени пера на чистачките.Звука се чува от самия механизъм под чистачките, който ги задвижва.Мисля да го потърся къде е точно и да го смажа с "Машинно масло" или "Грес".Някой може ли да ме посъветва къде и какво да търся и как да го оправя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачките стържат (Fiat Bravo)
Collapse
X
-
Това е лагерчето на моторчето.Или си търсиш друго,което да не свири или сменяш лагерчето.Моторчетата вървят около 20-тина лева,а лагерчето само ти е 5 кинта. Аз си смених лагерчето,поради причината,че като взема моторче втора ръка,не се знае дали след 1 седмица няма да се разсвири и то.Но си е играчка голяма.Моя съвет е,ако ти се занимава си го направи,ако ли пък не си вземи моторче.Само със смазване няма да минеш..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Stoynev85 написа:Лагерчето го има във всеки магазин, в който продават лагери и семеринги. Номера му е 608. Цената на българския е 1.50 лв. Аз моя съм го сменил с такъв. Стана вече 6 месеца си работи както трябва.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар