Интересува ме ел. схемата за управлението на климатика на Брава 1.6.Ако може някой да я покаже или да каже къде да я видя ще съм много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел. схема на климатик
Collapse
X
-
Мисля че съм виждал в AutoData - та.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Мисля че съм виждал в AutoData - та.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Само по моргите...Мисля че за всички Браво/Брава/Мареа е еднакво.Пробвай в Анкол или Касто за съжаление телефоните им са ми в работата, може чак в понеделник да ти ги дами.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
gdd55
-
Значи някой колега, ако може да постне схемата за колегата, ако не аз в понеделник ще я кача. Иначе моя климатик има две моторчета едното определеля силата на струята, която вкарва а другото разпределя каде да духа, което ми и трябва на мен. Иначе и двете са на едно място под таблото под волана, доколкото разбрах даже са директно достъпни някъде над педала на газта.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
извинявам се че се намесвам в темата на колегата ама и аз имам проблем май със същото моторче /духа си където си иска, а не където аз му задавам/ та става въпрос при мен за темпра ако може и на мен някой да помогне как да стигна до това моторче най лесноTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
пак за темпра: Аз пък имам проблем с моторчето което отваря и затваря клапата за въздуха (отвън ли да вкарва или да върти въздуха вътре в купето) при крайните положения на гореспоменатата клапа се получава едно дразнещо щтракане чак чукане което изчезва след определено време ...ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели @пеш май че се сещам как ще измислим това което ти искашPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Моето моторче за притока на въздуха в купето също се развали.след сваляне с голям зор и разглобяване установих че едно от зъбните колела се е счупило.моторчето въртеше постоянно защото електрониката го изключва когато консумациятя на ток се увеличи, в случея нямаше такава.никъде след това неможах да намеря същото,една от работите ми е в сервиз за електроника,зъбни колела от видеа колкото щеш обаче такова няма и няма.реших проблема като смених всичките 4-5 зъбни колела и пренаредих всичко наново.сега бачка перфектно.HONDA I-VTEC
Коментар
-
1 сваля се жапката, намира се като погледнеш през така овразувалия се отвор в ляво-жълтеникава кутия 10/7см хваната е на 4 винта двата от които много трудно се достигат трябва ти отверка с къса дръжка.трябва да откачиш и лощчето което движи клапата.след като го свалиш трябва с остро ножче да минеш по линиятя на зглобката защото е залепено.отваряй смело няма пружини или сачми които да изхварчат.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар