Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe - къси светлини проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Coupe - къси светлини проблем

Колата е Fiat Coupe 1,8 16V ’97. Взех го с дребни забележки преди две години и от тогава си го поддържам за да съм сигурен какво карам. Както и да е ... от тогава отлагам решаването на следния проблем. За да ми светят късите светлини, освен че трябва да ги включа от лоста до волана, трябва и да включа бутона на фаровете за мъгла. А фаровете за мъгла не трябва да светят постоянно и рискувам някой полицай да ми напише един заслужен фиш. Това е само за късите, дългите си светят без да е нужно да светят и фаровете за мъгла!Всякакви идеи и насока са добре дошли!

Да не е някой бушон колега,аз преди време имах подобен проблем.Пускам отоплението на задното стъкло и не работи,пускам задната чистачка и лмпичката на копчето за отоплението на стъклото светва и работи,но спра ли чистачката и отоплението спира.Майстора който го гледа каза че е от бушон

Коментар

Провери дали всички букси са на правилните си места.Буксите за моторчетата и за крушките на фаровете са еднакви (и не само те) и при размяната им се получават странни неща При мен трябваше да пусна на дълги, за да светнат късите
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Може би просто колата е с повредено лостче за светлините, и късите са прекарани през фаровете за мъгла, за да работят. Имай едно наум за ново лостче за светлините. Не рядко срещан проблем.

Коментар

Working...
        X