Здравейте,Задната броня при фиат браво, различните модели дали е с еднакъв размер и ако не е за 1.6 от коя друга модификация става?В тоя ред от мисли някои да е виждал в някоя морга такава - синя перла?А евентуано пребоядисването, ако си взема друг цвят колко би излезло горе-долу?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
задна броня фиат браво
Collapse
X
-
Re: задна броня фиат браво
blader написа:Здравейте,Задната броня при фиат браво, различните модели дали е с еднакъв размер и ако не е за 1.6 от коя друга модификация става?В тоя ред от мисли някои да е виждал в някоя морга такава - синя перла?А евентуано пребоядисването, ако си взема друг цвят колко би излезло горе-долу?Fiat Bravo GT -> дзверчето
-
Oduh, знам за теб, тогава ми каза и че си я взех за 120лв, по едно време искаха и 160 в анкол, сега пак искат 120, но уви нямат моя цвят, иначе бях на косъм от това да си купя от моргата в суходол, но я бяха продали същия ден когато проверих, иначе по мой проверки цените се движат от 80 до 160лв, изключение е 300лв в Пловдив (баси кожудерите). Та тъй като си патих с несъвместимост на нещата по предница искам някой, ако може да каже със сигурност от всички модели да са еднакви.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:Oduh, знам за теб, тогава ми каза и че си я взех за 120лв, по едно време искаха и 160 в анкол, сега пак искат 120, но уви нямат моя цвят, иначе бях на косъм от това да си купя от моргата в суходол, но я бяха продали същия ден когато проверих, иначе по мой проверки цените се движат от 80 до 160лв, изключение е 300лв в Пловдив (баси кожудерите). Та тъй като си патих с несъвместимост на нещата по предница искам някой, ако може да каже със сигурност от всички модели да са еднакви.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
oduh написа:blader написа:Oduh, знам за теб, тогава ми каза и че си я взех за 120лв, по едно време искаха и 160 в анкол, сега пак искат 120, но уви нямат моя цвят, иначе бях на косъм от това да си купя от моргата в суходол, но я бяха продали същия ден когато проверих, иначе по мой проверки цените се движат от 80 до 160лв, изключение е 300лв в Пловдив (баси кожудерите). Та тъй като си патих с несъвместимост на нещата по предница искам някой, ако може да каже със сигурност от всички модели да са еднакви.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар