колеги.нека да помоля някой от вас който има такъв цвят браво/а да погледне в багайника кой номер е боята и да ми пише защото искам да го пребоядисам моита но са махнали номера и не мога да меря цвета.благодаря предварително.Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo-боя
Collapse
X
-
reter написа:superfiata написа:reter написа:цялостно ли ще го боядисвашfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
roro написа:колега, Сам ли ще го боядисваш или някъде при някой мастор - колко пари струва?fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Аз мога да проверя, мойта е небесно син металик. Да не те подведа, ама твойта от аватара, ми прилича с един нюанс по тъмна, докато тази на снимката, го докарва на цвят с мойто браво. Имаш ли хубава снимка на твойта кола, да не стане фал. Освен ако не искаш небесно син металик .EDIT:Търсачката е жИлезна бре :D :Мойта е номер 823 .
Коментар
-
nikolce написа:Аз мога да проверя, мойта е небесно син металик. Да не те подведа, ама твойта от аватара, ми прилича с един нюанс по тъмна, докато тази на снимката, го докарва на цвят с мойто браво. Имаш ли хубава снимка на твойта кола, да не стане фал. Освен ако не искаш небесно син металик .EDIT:Търсачката е жИлезна бре :D :Мойта е номер 823 .fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
http://www.assenoff.net/pics/fiat_br...50/620.jpgНе са снимки от мойта кола, обаче цветът е този, на 100% . Това е цвят No823 . На работа съм, и няма как да изляза до колата, да погледна. След час и половина, ще погледна на вратата на багажника какво пише, и ще ти кажа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар