Здравейте,купих си това фиатче преди три дни и не държеше обороти.Не беше карано около 50 месеца.Направих му компютърна диагностика и от сервиза ми изкараха от сто кладенеца вода.Първо понеже съм малко невежа между двигателя и компютъра има една метална част която ги свързва и правеха ултразвук понеже нова според тях струвала 1000 лв.В бележката която си взех е оказа че е стартовия мотор от отва което са писали че е правено ултразвук.Не се е подобрил казаха от ултразвукалПосле се оказа че смуче от някъде въздух и казаха че е колектора и него смениха с нов.Всичко оправиха за 90 лв и вчера като отивам да си я взема ми заявяват че сега щяла да ми гори 20 на 100 и да ми сменяли гумичките на клапаните за което ми искат 50 лв още и не гарантират че нямала да гори толкова.Преди да я закарам си гореше 6 на 100 . Понеже съм жена и ме взеха на мезе явно и се чувствам много зле.Моля посъветвайте ме как да се справя със ситуацията.Аз съм от Пловдив . Колата е на 126 000 км и е карана от жена.Не знам къде има съвестни хора,които си вършат работата.Извинявам се за дългото писане но незна как да обясня по друг начин нещата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто 2001 година проблем с двигателя
Collapse
X
-
кола
Първо смени майсторите само че къде има майстори в Пловдив да разбират от КОЛИ .Ако има нйкой с такова Пунто М 2 и знае някъде да пише . това с ултразвука е нещо което го чувам тук за втори път но май е само даване на пари То и диагностика се прави малко по трудно на тази кола всъщност с кой двигател е 1.2 8 -1.2 16 или JTD има и това значение Ако е някое от 1.2 да не работи на 2 цилиндъра това е най честия проблем при тях другото се прави каквото и да е .А гумичките се сменят ако гори масло най вече
Коментар
-
Аз имам такова пунто и моето работи на 2 цилиндъра и диагностиката е изгоряла краина връзка на на ЕКУ по накратко от 500 до 800 и нещо проблем и така като гледам трябва да си взимам ново ЕКУ направо съм потресен,а за колежката незнам какво да кажа ама по добре да отиде на някои елкон а не по сервизи понеже ще се набута с парите само,да и направят една диагностика ама да я даде колата на някои мъж или на баща си и тои да я закара тогава няма да е такава диагностиката,а и може да е бобина,но задължително диагностика и тогава ще си говорим
Коментар
-
qnislav_88 написа:Аз имам такова пунто и моето работи на 2 цилиндъра и диагностиката е изгоряла краина връзка на на ЕКУ по накратко от 500 до 800 и нещо проблем и така като гледам трябва да си взимам ново ЕКУ направо съм потресен,а за колежката незнам какво да кажа ама по добре да отиде на някои елкон а не по сервизи понеже ще се набута с парите само,да и направят една диагностика ама да я даде колата на някои мъж или на баща си и тои да я закара тогава няма да е такава диагностиката,а и може да е бобина,но задължително диагностика и тогава ще си говоримШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар