Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Статично електричество

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я сега кажете ми "аджеба" как една ГУМА ще отведе електричество.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Lancia Y

Коментар

TabE-Marea написа:
      Я сега кажете ми "аджеба" как една ГУМА ще отведе електричество.
      В някои има стоманени нишки,някои са от токопроводяща гума(графитна-ползва се при някои дисплеи ) а има и фалшиви :D
      125s/1600ccm/100ps

Коментар

Хмм е хубаво е, че не е явно сериозен проблем, защото като ми гореше бушна, помислих, че има връзка с това удряне от ток.. Абе не знам колко бачкат тия антистатици, ама са толкова селски, че нямам думи.. То те си вървят заедно с топка на скоростния лост(вътре със зарчета), Китеници на седалките, подкова на решетката отпред, два диска на огледалото(като антирадар), лепенка "другата ми кола е порше" и т.н.
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
          Хмм е хубаво е, че не е явно сериозен проблем, защото като ми гореше бушна, помислих, че има връзка с това удряне от ток.. Абе не знам колко бачкат тия антистатици, ама са толкова селски, че нямам думи.. То те си вървят заедно с топка на скоростния лост(вътре със зарчета), Китеници на седалките, подкова на решетката отпред, два диска на огледалото(като антирадар), лепенка "другата ми кола е порше" и т.н.
          това се казва тунинг
          PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Пропунали сте лепенките Turbo i GTi .Иначе за болтчетата съм съгласен че има ама не съм се сетил...Вярно е че оригиналните (истинските) имат графит вътре или стоманени нишки.Ментетата са ясни че са обкновенна гума и нищо не вършат.По-интересното е дали това като се влачи по пътя няма да издава шум.Представете си щом по по-грапав иасфалт гумите (те хем се въртят) издавт неприятен шум при по-високи скорости (100-120 вече е отчетлив ) какво ще се чува при 150 от влачещата се по този асфалт лента.То ще е едно плякане,стругучкане,жулене направо не ли се мисли.....
            Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Пичове и аз не се бях замислял за статичното електричество, докато един ден ми направи проблем колата и лампата на инжекциона доста често светваше и колата гаснеше на празен ход. Дори в оторизирания сервиз на Фиат не можаха да вържат компютъра - 10 мин пишеше Please Wait... Накрая вързахме един кабел от единия болт на компютъра до минуса на акумулатора и проблемите изчезнаха. От тогава нито веднъж не ме е удрял тока като отварям вратата, а преди това го правеше често. И аз си мислех, че е от статично електричество от дрехите но се оказа, че не е.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Я вижте какво намерих: http://www.impas56.com/index.php?m=3...d_name=&zoom=1
                Fiat Ritmo 105TC
                1600cc 105к.с.

Коментар

Ами направо без пари
                  125s/1600ccm/100ps

Коментар

Стати1но електричество - доклад

айде някои да ми хелп .. имам да правя доклад на тема : Статично електричество (наелектризиране и по-точно да са некфи интересни факти) плс важно ми е а тука няма такова нещо.. търся от 2 часа .. ПЛС !!! Мерси предватрително ..

Коментар

Re: Стати1но електричество - доклад

gabivb написа:
                      айде някои да ми хелп .. имам да правя доклад на тема : Статично електричество (наелектризиране и по-точно да са некфи интересни факти) плс важно ми е а тука няма такова нещо.. търся от 2 часа .. ПЛС !!! Мерси предватрително ..
                      Не се изказвай като в тийнейджърски форум. Като за първо изказване не е добро начало. (Ако продължиш така никой няма да ти обърне внимание)
                      Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                      Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                      Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                      ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Идентична тема като моята, която пуснах преди 1 ден. Хах. К;ва е тая електрическа кола. Намерил съм решение на тоя проблем. Днес съм си поръчал лява врата от специално дърво, което не се надува и е боядисано в същия цвет като колата. Все едно си е от нея.
                        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Working...
                        X