Я сега кажете ми "аджеба" как една ГУМА ще отведе електричество.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Статично електричество
Collapse
X
-
Хмм е хубаво е, че не е явно сериозен проблем, защото като ми гореше бушна, помислих, че има връзка с това удряне от ток.. Абе не знам колко бачкат тия антистатици, ама са толкова селски, че нямам думи.. То те си вървят заедно с топка на скоростния лост(вътре със зарчета), Китеници на седалките, подкова на решетката отпред, два диска на огледалото(като антирадар), лепенка "другата ми кола е порше" и т.н.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:Хмм е хубаво е, че не е явно сериозен проблем, защото като ми гореше бушна, помислих, че има връзка с това удряне от ток.. Абе не знам колко бачкат тия антистатици, ама са толкова селски, че нямам думи.. То те си вървят заедно с топка на скоростния лост(вътре със зарчета), Китеници на седалките, подкова на решетката отпред, два диска на огледалото(като антирадар), лепенка "другата ми кола е порше" и т.н.PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
Пропунали сте лепенките Turbo i GTi .Иначе за болтчетата съм съгласен че има ама не съм се сетил...Вярно е че оригиналните (истинските) имат графит вътре или стоманени нишки.Ментетата са ясни че са обкновенна гума и нищо не вършат.По-интересното е дали това като се влачи по пътя няма да издава шум.Представете си щом по по-грапав иасфалт гумите (те хем се въртят) издавт неприятен шум при по-високи скорости (100-120 вече е отчетлив ) какво ще се чува при 150 от влачещата се по този асфалт лента.То ще е едно плякане,стругучкане,жулене направо не ли се мисли.....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Пичове и аз не се бях замислял за статичното електричество, докато един ден ми направи проблем колата и лампата на инжекциона доста често светваше и колата гаснеше на празен ход. Дори в оторизирания сервиз на Фиат не можаха да вържат компютъра - 10 мин пишеше Please Wait... Накрая вързахме един кабел от единия болт на компютъра до минуса на акумулатора и проблемите изчезнаха. От тогава нито веднъж не ме е удрял тока като отварям вратата, а преди това го правеше често. И аз си мислех, че е от статично електричество от дрехите но се оказа, че не е.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Я вижте какво намерих: http://www.impas56.com/index.php?m=3...d_name=&zoom=1Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Re: Стати1но електричество - доклад
gabivb написа:айде някои да ми хелп .. имам да правя доклад на тема : Статично електричество (наелектризиране и по-точно да са некфи интересни факти) плс важно ми е а тука няма такова нещо.. търся от 2 часа .. ПЛС !!! Мерси предватрително ..Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар