Днес исках да сменя ремъкът който е връзката: климатик , алтернатор, колянов вал и ролките.Бих ви помолил ако знаете размери и съвети при поставяне , предварително искам да спомена че ремъкът по каталог излиза и е правилния ,но идва къс ,и не ми стига дължина да мине над външната ролка (тази която е неподвижна, не като паразитната),разтоянието което не ми стига за да прехвърли ремъка е точно самият диаметър на ролката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги , имам нужда от помощ , проблем за смяна на ремък=>
Collapse
X
-
Пак казвам - ако системите по колата са оригиналните, то при закупуване на части по оригинален номер, съответстващи на ВИН-номера по ЕПЕР, трябва да ти излезе една единствена ролка, и един ремък, с L=1795. Ремък с размер 1820 няма дори и в Мареа, там е 1835.Ролката може да поеме някаква разлика в размерите, 1820 мисля че не и е проблем да поеме, но това НЕ Е точният размер.
Коментар
-
Aми и аз незнам дали всичко е оригинално , но всичко работи и се върти и няма шумове или свистене , климата си тръгна , абе с една дума стана, но като ходих да питам първо за размер и те ми дадоха 2 , а не 1 както казваш че е по каталог. Понякога и каталозите са объркани П.С. Знаеш ли HSX за кой екстри се отнася , по едно време си мислех че са залепени буквите отзад от някоя друга кола , но после видях че има такав модел , но се питам заради кои екстри и неща е ??Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар