Здравейте,Фиат фенове Искам предварително да Ви се извиня ако питам в грешен раздел и ако въпросът ми е задаван и преди, но нещо не успях да се справя с търсачката Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Днес приятелката ми си купи въпросното Пунто но книжката с упътването е на италианки и срещаме огромни затруднения с разбирането и :D същото така разгледах и нещата в downloads, но и там не успях да намеря ръководство, та можели да ми дадете линк с user manual? По възможност на български или английски Предварително Ви благодаря,Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Punto mk2
Collapse
X
-
Специални благодарности на колегата FIRE 8V за ръководството.Но за съжаление не намерих нищо за автоматичната скоростна кутия ( с която е количката), а има един бутон Е срещу Direct-а и една позиция L, които не са ми ясни за какво са И след като се порових намерих няколко описания, но не знам до каква степен са достоверни и затова моля колегите, които имат опит да ми кажат да ли съм в грешка, или съм на прав път :D 1. Относно бутона Е това е някакъв тъп Икономичен режим, в който се препоръчва да се кара градско. Така ли е?2. Позицията L за нея има две неща: - от майстор (което малко ме съмнява) това е за зимата или за кал да не превъртат колелата - моторна спирачка или нещо от сорта като при обикновения автомат с позициите 2 и 3 ?Благодаря предварително!Поздрави!
-
Отвори си пощата имаш "бонус" към ръководствотоFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
кола
Има доста на различни езици ама не и на БГ вземи си инсалирай програмата за колата и там има и картинкитук http://ftp.fiat-club.org.ua/eLearn/ тук също има доста неща за колата http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/...p/listing/fiat И ДА ВНИМАВАТЕ къде е карата зе ремонт
Коментар
-
Re: Въпрос относно Punto mk2
Тези неща са качени отдавна в тази тема и всеки може да си ги изтегли, както е описано.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Търси се..
Коментар
-
Дано колегата Milen Dimitrov не възразява да му ползвам темата за да не отварям нова за още един въпрос за Пунто МК2. Та той е: Ко е туй нещо? И малко допълнителни въпроси: вмества ли се в централната конзола на всяко пунто мк2, може ли да свири, при евентуална покупка с какво трябва да е укомплектовано, някой продава ли?Ей тук го видях!
Коментар
-
Това на снимката е фабричната навигационна система на Punto II и според мен не би трябвало да има проблем да се монтира на което и да е Punto II.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар