Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

цвят на осветлението на диг.табло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на живо е 100 пъти по хубаво,а и ги снимам с телефон със светкавица и стават някакви по светли петна

Коментар

Мноооо яко!Направо сериозно се зазмислям да направя и аз така, щото със синьото не стана хубаво и сега съм си пак зелен. А тия лампички за осветлението на чек контрола си ги сменил с червени ли? И друго - врътките за мигачите с диоди ли ги направи или с цветни лампи?
      FIAT Tipo 1,4mi - EX
      Alfa Romeo 146ti - EX
      Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

врътките за мигачите си ми бяха с диодчета фабрично(зелени),аз им сложих червени диодчета

Коментар

Имам един въпрос. При тази светлина, как се вижда през деня при силно слънце светещо върху таблото. При оригиналния цвят-жълт, след осветяване от слънцито се вижда също много добре, само че си промяеня цвета в зелено. При вас как е?
          Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
          двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Коментар

По принцип като се освети таблото се получава ефекта от познатите ни електронни часовници - в мястото където дисплея свети всъщност ЛСД-матрицата е прозрачна, т.е. вижда се това което е зад нея. При часовниците е отражател, а при нашите табла цветен филтър. Фабричният филтър е ЗЕЛЕН, затова и дисплея става зелен на слънце. Когато се осветява отзад от крушките наистина малко жълтее, но то е защото самите крушки не светят бяло.Когато бях сменил филтъра със син, съотвено на слънце ставаше синкаво показанието и се виждаше по същия начин както и със зеления цвят. Предполагам че при pugsy става тъмночервено.
            FIAT Tipo 1,4mi - EX
            Alfa Romeo 146ti - EX
            Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Working...
            X