Колеги искам да махна оригиналното радио от мареата,ама след това като сложа на негово място нормално cd и мн грозно се получава.Казаха ми че имало панели които са точно за тази цел и имитират оригиналното радио на колата,но са само пластмасa,като кутия в която да се пъхне нормалното си cd.Знаете ли нещо по този въпрос?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радио - смяна на панел
Collapse
X
-
sintrax написа:ogi28b написа:Да, поразгледай разделите Продава авточасти, Бизнес обяви, Продава/Купува други стоки. Има цели теми със заглавие - "Пластмасови преходници за касетофон". Успех.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Само дето цената там е необосновано висока .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да не спамими излишно в темата, но конкретния преходник го има във всеки що годе зареден магазин за кар аудио на цени 10-20лв. в зависимост от качеството на отливката, модел и т.н.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар