Здравейте колеги някои може ли да ми каже как се свалят страничните огледала на Брава че съм харесал едни други и искам да пробам дали ще станат благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странично огледало Брава
Collapse
X
-
Re: Странично огледало Брава
ако искаш да си свалиш цялото огледало трябва да свалиш едно черно капаче от ватрешната страна на вратата там има 3 винта и огледалото излиза ама кабелите ако е ел не знам как излизат може би имат букса не знам 4ете излажаFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Re: Странично огледало Брава
dani389 написа:ако искаш да си свалиш цялото огледало трябва да свалиш едно черно капаче от ватрешната страна на вратата там има 3 винта и огледалото излиза ама кабелите ако е ел не знам как излизат може би имат букса не знам 4ете излажа
Коментар
-
Само искам да кажа, че огледало от Браво на Брава става, но обратното може и да не стане. Това, което съм купил е от Браво и черния му триъгълник стига по назад над гуменото уплътнение към стъклото. Понеже нали и вратата на Браво е по-голяма - та и огледалата да са съразмерни. Разликата е около 10тина мм. За това ако сложите от брава - може да не стигне до уплътнението. При мен стана, защото го застъпва и просто липсва това плавно скосяване. Но ако не си постави за цел човек да сравнява от ляво и от дясно - вобще не се забелязва.А тази тема се скъсах да я търся и сега я намирам след като вече си направих подмянята: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=61966
Коментар
-
niko_ymn написа:Само искам да кажа, че огледало от Браво на Брава става, но обратното може и да не стане. Това, което съм купил е от Браво и черния му триъгълник стига по назад над гуменото уплътнение към стъклото. Понеже нали и вратата на Браво е по-голяма - та и огледалата да са съразмерни. Разликата е около 10тина мм. За това ако сложите от брава - може да не стигне до уплътнението. При мен стана, защото го застъпва и просто липсва това плавно скосяване. Но ако не си постави за цел човек да сравнява от ляво и от дясно - вобще не се забелязва.А тази тема се скъсах да я търся и сега я намирам след като вече си направих подмянята: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=61966Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар