Колеги!!! Моля ви не правете това удома си! просто моят съвет към всички е, дайте си парите и не се занимавайте с глупости! Човек, който не се е занимавал с такъв ремонт на такава кола(смисъл че Лада и Москвич не се броят), просто си няма на представа за каква голяма КУ*ЯГА става въпрос. Аз съм от Бургас, но тъй като нямам тук условия си правя колата в Карнобат. Събота започнахме от 11 часа, до 7 часа вечерта неможахме да свалим кутията. В неделя, докато я свалим стана обяд, свалих стария съединител, който беше AP - интересува ме дали се вгражда заводско? Центровах новия съединител и тръгнахме, да я слагаме. Добре, че дойде едно кораво аверче, и буквално легна, сложи си я на гърдите и тръгна да вдига, с 300 зора я качихме и почнахме да я сглобяваме. От 9 сутринта до 9 вечерта и остана сега за още 2-3 часа работа, но днес съм на работа и се прибрах (с на дядоми фиестичката
) и събота трябва да я завършим. Просто стана много късто и бяхме много уморини, не исках да забравим нещо и да направим някоя беля. Та радвам се, че си го правих сам, беше ми като цяло и много интересно, но.. голям **р, такъв голям не бях виждал

Коментар