Здравейте, ориентирам се към покупка на кола за майка ми. Спрял съм се на споменатото пунто като си мисля да е по - скоро бензинов двг. Тя няма да кара много през годината, а и е по лесен за поддръжка. Другото, което ме възпира да търся дизел е шанса да взема нещо, което после да ми събере очите със скъпи ремонти ( говоря за jtd). Та нека дискусията да започне и много моля да пишете защо харесвате определен двг.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой двг е за предпочитане? Пунто МК2 след 2000 год.?
Collapse
X
-
Re: кола
dvoinikat написа:kluchar написа:повечето са 1.2 ама ти търси JTD стига да не пушиFiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
-
кола
да ако стане проблем с каблелите масата например на 1.2 стават такива проблеми а ECU много трудно се отремонтирва но при другите има друго така че гледай да нее карано тук на нова кола или пречелиш да си е здрава или все нещо да ремонтираш така че гледай електро волана да работи или ако не си много на ти с колите вземи някой където кара такава или където разбира може и до сервиз да е закараш да е видат от долу как е окачването
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:да ако стане проблем с каблелите масата например на 1.2 стават такива проблеми а ECU много трудно се отремонтирва но при другите има друго така че гледай да нее карано тук на нова кола или пречелиш да си е здрава или все нещо да ремонтираш така че гледай електро волана да работи или ако не си много на ти с колите вземи някой където кара такава или където разбира може и до сервиз да е закараш да е видат от долу как е окачванетоFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Painfall написа:Аз карам Пунто 2001г. 1.2 8v...като цяло съм доволен от колата, разхода за мен е добър, за някои дори е отличен. Колата е малка и удобна, лесно се поддържа. Е, не е много качествено направена, Фиат е все пак, но пак казвам като цяло се струва, аз съм доволен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Painfall написа:Аз карам Пунто 2001г. 1.2 8v...като цяло съм доволен от колата, разхода за мен е добър, за някои дори е отличен. Колата е малка и удобна, лесно се поддържа. Е, не е много качествено направена, Фиат е все пак, но пак казвам като цяло се струва, аз съм доволен.Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
dvoinikat написа:Разглеждайки обявите до 5000 лева ми попадат доста прилични попадения за автоматици. Мисля доста добра екстра за жена. Има и една две обяви за Пунто автоматик. Някакви впечатления?SpeedgearАвтоматична скоростна кутия с електронна контролна система Speedgear, c автоматично и секвенциално функциониране, което дава възможност за напълно асистирано шофиране (в тези случаи се държи като традиционния автоматик) и за ръчно управление със секвенциално включване на скоростите. Две скоростни кутии в една, но не само това. Когато се избере автоматичния режим има две опции: едната е подходяща за по-дълго пътуване(D), а втората е по-удобна за каране в града(D+E).Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа:dvoinikat написа:Разглеждайки обявите до 5000 лева ми попадат доста прилични попадения за автоматици. Мисля доста добра екстра за жена. Има и една две обяви за Пунто автоматик. Някакви впечатления?SpeedgearАвтоматична скоростна кутия с електронна контролна система Speedgear, c автоматично и секвенциално функциониране, което дава възможност за напълно асистирано шофиране (в тези случаи се държи като традиционния автоматик) и за ръчно управление със секвенциално включване на скоростите. Две скоростни кутии в една, но не само това. Когато се избере автоматичния режим има две опции: едната е подходяща за по-дълго пътуване(D), а втората е по-удобна за каране в града(D+E).Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар