Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с акумулатора

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Re: Проблем с акумулатора

    alex12 написа:
    BO написа:
    Та зареждам цяла нощ въпросния акумулатор и сутринта го слагам да изпратя жената на работа и какво той едва алармата светна едно такова мижаво не можа да отключи централното дори!Какво е станало?На мен тази история ми се вижда много странна!
    Да,подобна ситуация преживях и аз с един Монбат .Изведнъж се скапа.При зареждане не можа да даде и 1ампер на зарядното.Като че прекъсна връзката между клемите или нещо подобно.Имам съмнения ,че е претърпял сътресения от един "майстор" по време на ремонт,но е недоказано.
    УААА!Колега май имам твоя проблем!Май намерих решението - вчера като замерих тока даде 0.7амп. - помислих си че се е развалило зарядното ама сега разбирам май.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    Коментар


      #17
      Имах аналогичен случай преди няколко месеца - акумулаторът ми отказа внезапно. След проверка в специализирана работилница се оказа, че има прекъсната някаква връзка /каквото и да означава това/ и че това е поправимо. Зарадвах се, че съм спестил 60-70 лв. Оставих го за ремонт и след два дни ми го върнаха ремонтиран, като си личеше, че е рязан отгоре и лепен. Това ми коства 12 лв. За съжаление така ремонтираният акумулатор изкара 2-3 месеца, след което се простих с него и с още 70 лв. за нов...
      Peugeot 301
      Punto 1.9 JTD - на жената

      Коментар


        #18
        kiro_of_the_day написа:
        Защо ми се струва, че тия спорове вече са водени в една друга тема за акумулатори или пък имам дежавю...
        Нали знаеш - повторението е майка на знанието и баща на затъпяването Явно на новите членове не им се рови в стари теми и така е по-лесно
        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

        Коментар

        Working...
        X