Вчера жената се обажда и вика. Прибирай се по бързо, че колата умря - няма акумулатор!Тя решила да провери случайно (няма такова съвпадене просто) акумулатора защото очето му свети черно и тръгнала след работа до "акумулаторджиите". на връщане и светнала лампата на таблото за акумулатора и тя спряла пред тях!И те като и казали да премести колата да е близо до тях и се качва и няма никакъв ток в акумулатора ама нищо!Те го замерили и казали че този акумулатор и дори и една крушка не може да запали
Сложи ли и вода защото нямало нищо вътре а той уж от тези необлужваемите на мон бат и за това никога не съм си правил труда да го погледна ама сега...Та дали и ток да запали и и казали, че ако загасне колата няма палене!Не ми стана ясно как така цяла зима и дори същия ден акумулатора си е въртял като звяр и изведнъц тя пали колата и лампата и светва и загасва колата след 2-3 км и край това е края на живота му.Аз естествено се прибирам и слагам моя акумулатор да видя защо лампата за зареждането свети и няма нищо всичко си работи колата върти като звярЗареждането е 14.7в на 800об на двигателя а над 800об на двигателя става 14.4 - зарежда!Та зареждам цяла нощ въпросния акумулатор и сутринта го слагам да изпратя жената на работа и какво той едва алармата светна едно такова мижаво не можа да отключи централното дори!Какво е станало?На мен тази история ми се вижда много странна!

Коментар