Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогорено табло на Grande Punto

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Прогорено табло на Grande Punto

    Здравейте.Преди няколко дни с шок открих, че ароматизатора, който бях сложил да виси от огледалото(от тези тип елхичка) някак е решил да започне да капе. Не знам как е възможно сух ароматизатор да капе. Все едно. Прокапал е и е прогорил част от таблото на колата.http://www.team-bhp.com/forum/attach...mics.jpgЕто за такъв интериор говорим, без климатроник. Започнало е да капе върху цифрата 3, точно под дисплея на playera. 3-ката е изцяло изгорена, както и малка част от 2-ката. От там е текнало на долу и е прогорило до черно на места пластмасата и се е стекло почти до карбона, където е спряло. Страшна грозотия. Следите от текло не се измиват.Ходих вчера във Фиат с надеждата, че изгорените неща ще могат да се сменят. Колата всеоще е в гаранция, макар и това да няма нищо общо с нея. Всепак съм им клиент, който им е дал 27 бона. Как да е. Те с щастие ми съобщиха, че не можело да се подмени само изгореното. Трябвало да съм си купел нов Player - 1550 лева и целия долен панел за климатика - 260 лева. 3 пъти питах дали е възможно да се намерят само нужните чаркове, но не склониха.И реших да питам тук дали ме лъжат. И в случай, че наистина е невъзможно да се замени само изгореното, което според мен би било баси безумието, какви други алтернативи имам?Скоро ще направя снимки. Мисля да задам въпроса директно на мейла на Фиат и ще им пратя и снимките. Ще кача и тук, да видите за какво точно говоря.

    #2
    дай номер на рамата (може и на лично съобщение) и по-късно ще ти кажа какво казва електронния каталог...най-вероятно не те будалкатвсе пак са официален сервиз...евентуално от ebay да намериш нещодругия вариант е поне за панела да намериш начин застрахователите да платятмалко е вероятно, но не и невъзможно
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

    Коментар


      #3
      Ей това е голям ташак, дано се оправят нещата, че и аз съм с елхичка не ме психирай
      Танцувай с любов!
      Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

      Коментар


        #4
        Много кофти... ама ша се оправиш не се коси! Кажи какво е било това "киселинно" борче, че да не го купуваме и ние
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

        Коментар


          #5
          Възможен евтин вариант я закупуването на стар/повреден плеар и заменянето на панела му.Другия вариянт е да си отлееш сам (или някой да ти отлее) панел и да го замениш с панела на плеара.Абе спокойно, има и по-евтини вариянти.
          _/''''''''''''''''''''''''\_
          //---------------\\
          [( )== //// ==( )]
          |_|'------------'|_| ....Punto

          Коментар

          Working...
          X