Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подлакътник, пасва или не...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подлакътник, пасва или не...?

Колеги да ви питам... Подлакътника (до скоростния лост) може ли да се монтира на Брава без особени усложнения?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Re: Подлакътник, пасва или не...?

M5kov написа:
    Колеги да ви питам... Подлакътника (до скоростния лост) може ли да се монтира на Брава без особени усложнения?
    а какъв подлакътник мислиш да монтираш?? аз съм сложил примерно от мареа и си пасва идеално само време не ми остава да си направя въздуховода за парното
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Re: Подлакътник, пасва или не...?

M5kov написа:
      Ако е от Мареа няма никакви ядове при монтирането. Виждал съм на една Брава и на едно Браво монтирани и седи като оригинално.
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

А за какви парички мога да си намеря
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
          А за какви парички мога да си намеря
          От 40 до 50 лв. вървят масово.Малко ще се помъчиш на въздуховодите,но стават.Аз си ги направих.Отзад единствено трябва да биеш една дупка,че само задното захващане на подлакътника не пасва,но в момента си го карам без да съм го захванал,че нямам време все още да го догодя.Иначе си заслужава!
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Иначе си заслужава!
            Ако не беше така нямаше да питам
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Да използвам темата на колегата - накой направил ли е номера с въздуховодите? Сложно ли става, трябва ли да си взема оригиналните от Мареята и най-важното - има ли някъде наръчник или някой да е правил снимки докато е правил тази операция?
              Браво 1.6 16v 1996
              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

svilens написа:
                Да използвам темата на колегата - накой направил ли е номера с въздуховодите? Сложно ли става, трябва ли да си взема оригиналните от Мареята и най-важното - има ли някъде наръчник или някой да е правил снимки докато е правил тази операция?
                Аз пропуснах слагането на въздуховодите, защото забравих да ги вземата като си купуваг подлакътника.Но това което забелязах е, че при Браво/а въздуховода е с два(кръгли) отвора, а при Мареа-с един(правоъгълен) отвор.Мисля да си взема някаква алуминиева тръба (от тези за аспираторите) и да си я пригодя по някакъв начин.Но тпва ще го правя чак като си оправя климатика

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

svilens написа:
                  Аз го направих с въздуховодите и това алуминиевото..Стана с много мъки..Мой съвет е да си го направиш без въздуховодите,а само с алуминиевото.Ще е много по-лесно! Ръководство или снимки не съм виждал по форума.
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Да ползвам и аз темата на колегата - само подлакътника ли се слага, или се сменя цялата средна ’конзола’ - пластмасата където са копчетата за огледалата, скоростния лост и ръчната ?И случайно някой който е слагал подлакътник от Мареа на Браво/Брава да е правил снимков материал на процеса ?
                    Fiat Bravo 1.8 16V
                    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                      Да ползвам и аз темата на колегата - само подлакътника ли се слага, или се сменя цялата средна ’конзола’ - пластмасата където са копчетата за огледалата, скоростния лост и ръчната ?И случайно някой който е слагал подлакътник от Мареа на Браво/Брава да е правил снимков материал на процеса ?
                      Всичко се сменя май. Аз взех цялата конзола - без това човека дето ми го продава вика, че няма кво да ги прави тия неща и ги дава всичките.
                      Браво 1.6 16v 1996
                      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

То е едно цяло, не може да сложиш само подлакътника... има в нета един pdf. с това как става захващането, и преправянето на въздуховода със снимки. Като го открия къде беше ще кача линк
                        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

http://www.bravo-guide.co.uk/photoga...stallguide.pdf
                          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Много мерси
                            Fiat Bravo 1.8 16V
                            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Супер полезно! Благодаря!
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                              X