колеги карам 1.4 12в според мен е наи калпавия мотор ,изпада ми фиат браво 1.8 Гт и се колебая какво да правя да ги сменям ли или 6те направя голяма грешка ? и наи вазното капризна ли е като подражка ? Благодаря предварително Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изправен съм пред голяма дилема: да мина ли от 1.4 на 1.8?
Collapse
X
-
1,8 двигателя е най-добрия като здравина от всичките, електрониката му е хитачи японска и прави много рядко проблеми, няма и дума за сравнение с 1,4 взимай, ако е добра колата като цяло, единстввено данъка ще те ущипе, около и над 200лв. почти 10пъти повече от на 1,4--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Re: изправен сам пред голяма дилема .помощ
mitaka166 написа:колеги карам 1.4 12в според мен е наи калпавия мотор ,изпада ми фиат браво 1.8 Гт и се колебая какво да правя да ги сменям ли или 6те направя голяма грешка ? и наи вазното капризна ли е като подражка ? Благодаря предварителноФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Re: Изправен съм пред голяма дилема: да мина ли от 1.4 на 1.
mitaka166 написа:колеги карам 1.4 12в според мен е наи калпавия мотор ,изпада ми фиат браво 1.8 Гт и се колебая какво да правя да ги сменям ли или 6те направя голяма грешка ? и наи вазното капризна ли е като подражка ? Благодаря предварителноEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
чакайте бе колеги,вие му говорите да скача на 1,8,но той явно има предвид ДВЕ КОНКРЕТНИ коли...ами ако това браво 1,8 не струва ,какво правим? Бие си го после във главата,щото по принцип двигателя е по-добър? Ако тая кола с по-големия двигател е читава,сменяй я,но ако забележиш проблеми,багяй!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
RoadBoy написа:колега ако наистина намериш читав 1.8 мотор не се замисляй, а го вземай. но пак подчертавам читав шото е доста пъргав и обикновенно колите с този мотор ги карат като линейки.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар