Здравейте, имам ляти джанти но са доста захабени,дали някой би могъл да ми каже каде ги правят и колко взимат.Грешен раздел->Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ляти джанти-захабени
Collapse
X
-
Само да вметна, че не е препоръчително да се боядисват прахово, защото боята се нанася като прах и после се пече не висока температура, за да залепне хубаво като покритие, а високата температура разваля здравината на алуминия. За сваляне на старата боя най-добре със шкурка, като накрая се минава с водна шкурка, за да се получи равна повърхност, после шприц кит за алуминий, боя-спрей някакъв цвят 2-3 ръце, хубаво съхнене и накрая лак да запечата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Само да вметна, че не е препоръчително да се боядисват прахово, защото боята се нанася като прах и после се пече не висока температура, за да залепне хубаво като покритие, а високата температура разваля здравината на алуминия. За сваляне на старата боя най-добре със шкурка, като накрая се минава с водна шкурка, за да се получи равна повърхност, после шприц кит за алуминий, боя-спрей някакъв цвят 2-3 ръце, хубаво съхнене и накрая лак да запечата.
Коментар
-
moni написа:van_dal написа:Само да вметна, че не е препоръчително да се боядисват прахово, защото боята се нанася като прах и после се пече не висока температура, за да залепне хубаво като покритие, а високата температура разваля здравината на алуминия. За сваляне на старата боя най-добре със шкурка, като накрая се минава с водна шкурка, за да се получи равна повърхност, после шприц кит за алуминий, боя-спрей някакъв цвят 2-3 ръце, хубаво съхнене и накрая лак да запечата.Fiat Marea TD100
Коментар
-
прахово боядисване и пясакоструйка за четри железни джанти ми взеха 180 лева от обикаляне съм останал с впечатлението че фирмите за тази услуга са малко !1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Сега съм в офиса и нямам точния адрес и телефон на фирмата! Ама миналата година правих 14ки и за бял цвят цената беше 90 лв за 4те! За сребрист беше 110-115, за 15ки се увеличава с 10-тина 15 лв. Фирмата се намира по пътя към Банкя, по отсечката от Сливница след околовръстното и се завие в ляво. После веднага в ляво се завива и се минава през една "бариера" и там в едно от халетата е фирмата. Стават като нови! Ето една снимка от форума --> http://forum.fiat-bg.org/download.php?id=41602||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
van_dal написа:Само да вметна, че не е препоръчително да се боядисват прахово, защото боята се нанася като прах и после се пече не висока температура, за да залепне хубаво като покритие, а високата температура разваля здравината на алуминия. За сваляне на старата боя най-добре със шкурка, като накрая се минава с водна шкурка, за да се получи равна повърхност, после шприц кит за алуминий, боя-спрей някакъв цвят 2-3 ръце, хубаво съхнене и накрая лак да запечата.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Колегите от София ,които питат за песъкоструй и прахово боядисване могат да отидат на мястото дето е казал колегата по горе,а именно :от Люлин тръгвате по бул Европа към Техномаркет и Метро и след околовръсното първата отбивка вляво и после пак първата вляво .Има нещо като портал и там ще питате за праховото.Цената на праховото е 20 кинта на джанта за 18 ки.Поздрави.
Коментар
-
moni написа:Колегите от София ,които питат за песъкоструй и прахово боядисване могат да отидат на мястото дето е казал колегата по горе,а именно :от Люлин тръгвате по бул Европа към Техномаркет и Метро и след околовръсното първата отбивка вляво и после пак първата вляво .Има нещо като портал и там ще питате за праховото.Цената на праховото е 20 кинта на джанта за 18 ки.Поздрави.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар