Както написах вече (в купува) търся Пунто 4 врати с клима за жената , и се оказа че такива почти не се предлагат както и да е днеска оглеждах едно такова и ето какво ми направи впечатление:1. Климатика уж не бил пълен - като го напълни и ако проработи ДОБРЕ, ако не - ДРУГА 2. Десният ел.прозорец го няма - нито от лявото нито от дясното копче - според продавача проблем с ключа иначе всичко друго бачкало (как може да се провери??)3. задните врати не се отварят - едната след доста силно напъване я отворих другата ме достраша да не изкъртя нещо - според продавача "Вакум на уплатненията" - пълна глупост евентуално може да са залепнали ако не са отваряли отдавна4. СЪЕДИНИТЕЛЯ отделя много високо и педала е много твърд (в сравнение с МВ190) - според продавача всичко е сменено наскоро и има нужда от регулиране !!!!????? а дали е така?5. другото са малки и по-незначителни работиОчаквам вашите мнения и предложения какво още да гледам :D и последно какво ви е мнението за ИТАЛСЕРВИЗ под моста на 4-ти км. защото възнамерявам там да го прегледат???ииииииииииииииихххххххххаааааааааааааа ааза ИТАЛСЕРВИЗ се начетох дайте предложиние за друг????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да му гледам на ПУНТОТО????
Collapse
X
-
Какво да му гледам на ПУНТОТО????
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки oЕтикети: –
-
Друга ама няма днеска трябва да видя и още една дано да е по-читава. Е то и тая не е ча толкова трагична на фона на гледаните досега 4-5 отговарящи на условията много ще съм благодарен ако ми дадете линк за проверка по VIN, че търсачката нещо на изкара● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
Що бе, има ги.Моя колежка го продава.Колата е тюнев цвят.Купувана е в България, чисто нова и е поддържана само във Ванто Трейд... щото баща и е един от шефовете там. Ама дори тасчето да надраска, колата веднага влизаше в сервиза на Ванто!Лично аз такава машинка бих взел, а не някой "италиански нов внос".Има климатик.1995гSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ами дай кординати да го видя● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
Коментар
-
10кс остава и цената да е разумна● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
Коментар
-
Все още търся ПУНТО
Все още търся ПУНТО и имам следните въпросчета:1. каква е разликата м/у модификациите S,SX,ELX и т.н не ги знам всичките :D 2. защо след като на металната кутийка в ляво (май е нещо свърсано с инжекциона ) пише 1.2 MPI хората ги продавад тия за 1.3 и 1.4?????????????? къде е хитринката?? всички тези дето съм ги гледал са по 75 коня - поне така пише на калника (нали цифрата отговаря на конете)● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
Коментар
-
Малеее, батко много внимавай, щото тия на горубляне са големи артисти, на мене като ми пробутваха моя типовец, оня ми вика "ей тая е голема бегачка - 128 коня" Викам, пич, нема фиат двигател на типо с тия коне точно, показах му колко е - 105 ... Е да де ,то ...А товадето не се отваря задна врата - заеби го веднага ... А стъклото сигурно му няма механизма с мотора, за тва не мърда :о)Търси друга, кола се купува за около месец гледане и избиране, не е от днеска за утре ще после много реване идва ...Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
ааа това с оглеждането ми е пределно ясно.лошото е че нама такова каквото аз търся - в цяла София има 8-10 които се продават и аз съм ги прегледал почти всичките ( без 1-2) и всички си имат забележки - което работи добре - от вътре е със скапан салон, което е с запазен салон - я трака окачване, я удряно (като това най-горе), я климата е "САМО ЗА ПЪЛНЕНЕ", я свирят ремъци и оборотите играят и т.нвече около месец ми се сабира да ги обикалям● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
Коментар
-
Колега аз бих те насочил към една фирма в Плевен - Италбулком.Собственика е италианец, внася само читави коли, продава със всички сменени консумативи и дори с регистрация в КАТ. Естествено, цената е по-височка, но поне ще избегнеш горублянските простотии.Координатите които намирам са от Интернет, но пробвай - може да има нещо свястно в момента:аселено място: Плевенп.код: 5800адрес: бул. Русе 120тел.код: 064телефон: 800673, 823998, 872216факс: 823998e-mail: italbulcom@el-soft.comAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
а все пак на въпросчетата някой да ми отговори????1. каква е разликата м/у модификациите S,SX,ELX и т.н не ги знам всичките 2. защо след като на металната кутийка в ляво (май е нещо свърсано с инжекциона ) пише 1.2 MPI хората ги продавад тия за 1.3 и 1.4?????????????? къде е хитринката?? всички тези дето съм ги гледал са по 75 коня - поне така пише на калника (нали цифрата отговаря на конете)● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
Коментар
-
KPAHK написа:а все пак на въпросчетата някой да ми отговори????1. каква е разликата м/у модификациите S,SX,ELX и т.н не ги знам всичките 2. защо след като на металната кутийка в ляво (май е нещо свърсано с инжекциона ) пише 1.2 MPI хората ги продавад тия за 1.3 и 1.4?????????????? къде е хитринката?? всички тези дето съм ги гледал са по 75 коня - поне така пише на калника (нали цифрата отговаря на конете)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хубаво ще е и да го погледнеш отзад от да кажем 10-на метра-това,за да провериш как са задните гуми спрямо земята/купето!Ако леко са се "поразкрачили"(ляво,дясно,или и двете колела)-лошо,има нужда от ремонт на носачите отзад.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар