Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Брава на Браво ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От Брава на Браво ?

Искам да попитам предните брони на Брава и Браво пасват ли си ако съответно сложя предна броня от Брава на Браво ?? Или са различни
    Икономията е майка на мизерията !

Еднакви са.Изключение правят броните на Bravo HGT и на Marea.Това пиша не от собствен опит, а от прочетеното във форума.Ако греша, нека някой ме поправи.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

мен ме инт конкретно от брава 1.6 на браво 1.8 и също от мареа на браво но там май бронята е по къса :P

Коментар

Еднакви са , би трябвало да пасне безпроблемно от 1.6 на 1.8. Различна е само на 2.0, както казва колегата. Malone - не грешиш, ама само моля ти се не качвай снимки Току-виж станала революция.

Коментар

ogi28b написа:
          Еднакви са , би трябвало да пасне безпроблемно от 1.6 на 1.8. Различна е само на 2.0, както казва колегата. Malone - не грешиш, ама само моля ти се не качвай снимки Току-виж станала революция.
          еднакви са на Брадва и Бравчо, на Марийка не баш тъй.ааа МАлоне ако качваш снимки , глей да не е на някой от не-обикновените потребители

Коментар

Има Браво МК1 и МК2, чийто брони май са различни. На МК2 е с размерите на Мареа, до колкото знам.

Коментар

Мойто Браво е 1.8GT 115 коня как да разбера М1 ли е М2 ли е ?

Коментар

Та колко струва една броня?Моята е за смяна откакто взех колата, но цепнатината не расте заплашително и за сега съм зарязал.

Коментар

Аз на мойта Брава съм с броня от Мареа обаче иска малка преработка да пасне,но стои доста по добре :D
                  Peugeot 307 2.0i ГИ
                  ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Колега караш Мк1 небой се смело слагай бронята Мк2 е както му викам аз "кръглото" новото браво
                    Fiat punto 1,1
                    Fiat bravo 1,6 16v
                    Fiat bravo 2,0 20v
                    Honda civic 1,5
                    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                    X