Здравейте, колеги,Наскоро забелязвам неприятен проблем, който засега се проявява само при паркиране и по-точно при многото маневри на полусъединител.Обикновено пред квартирата ми няма много място, под наклон е, а и аз още се притеснявам, щото е в центъра на София, при което паралелното паркиране ми отнема по 4-5 минути.Понякога, воланът малко по-малко става все по-тежък, и ако не пусна съединителя, все едно карам Лада.Ако изгася и запаля пак, няма проблем, поне не докато пак не направя няколко минути такива усилия. Пускането или спирането на CITY режима не се отразява изобщо, когато проблемът е налице.Предполагам трябва да проверя връзката до всмукателните колектори и да я занеса до сервиз.На някой от вас да му се е случвало нещо такова?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със сервоусилвател на кормилна уредба
Collapse
X
-
u_bo
Re: Проблем със сервоусилвател на кормилна уредба
Mitk0 написа:Здравейте, колеги,Наскоро забелязвам неприятен проблем, който засега се проявява само при паркиране и по-точно при многото маневри на полусъединител.Обикновено пред квартирата ми няма много място, под наклон е, а и аз още се притеснявам, щото е в центъра на София, при което паралелното паркиране ми отнема по 4-5 минути.Понякога, воланът малко по-малко става все по-тежък, и ако не пусна съединителя, все едно карам Лада.Ако изгася и запаля пак, няма проблем, поне не докато пак не направя няколко минути такива усилия. Пускането или спирането на CITY режима не се отразява изобщо, когато проблемът е налице.Предполагам трябва да проверя връзката до всмукателните колектори и да я занеса до сервиз.На някой от вас да му се е случвало нещо такова?Поздрави
Коментар
-
Re: Проблем със сервоусилвател на кормилна уредба
u_bo написа:Mitk0 написа:Здравейте, колеги,Наскоро забелязвам неприятен проблем, който засега се проявява само при паркиране и по-точно при многото маневри на полусъединител.Обикновено пред квартирата ми няма много място, под наклон е, а и аз още се притеснявам, щото е в центъра на София, при което паралелното паркиране ми отнема по 4-5 минути.Понякога, воланът малко по-малко става все по-тежък, и ако не пусна съединителя, все едно карам Лада.Ако изгася и запаля пак, няма проблем, поне не докато пак не направя няколко минути такива усилия. Пускането или спирането на CITY режима не се отразява изобщо, когато проблемът е налице.Предполагам трябва да проверя връзката до всмукателните колектори и да я занеса до сервиз.На някой от вас да му се е случвало нещо такова?ПоздравиFiat Punto HGT '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар