Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Един въпрос Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един въпрос Фиат Браво

Здравейте,колеги,наскоро си купих Браво и лоста за скорости ми е с щипка за задна скорост,и ме дразни това нещо.Въпроса ми е,ако се махне този механизъм (то е една тръбичка,нахлузен на лоста с ограничител накрая) ,ще даде ли някакъв негативен ефект,или може и без него.Мерси предварително,поздрави
    PUNTO GRANDE

Не може без него, иначе няма да можеш да уцелваш първа и задна скорост.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ако го махнеш ще останеш без задна Някои Брави са така. По мои наблюдения са тези, които са продадени на немския пазар.
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
        Ако го махнеш ще останеш без задна Някои Брави са така. По мои наблюдения са тези, които са продадени на немския пазар.
        Мойта е немска, но задната ми е под 5тата
        Peugeot 307 2.0i ГИ
        ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Е значи наблюденията са неверни Каквато и да е зависимостта има ги, накар и рядко.Нищо чудно след определена година (по-новите) да ги произвеждат така.
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

jordan85 написа:
            Слав написа:
            На моята, тази от подписа, е по същия начин произв. 07.2000 г. внос от Италия и първа регистрация също там. От начало ми беше кофти, но се свиква.
            Fiat Brava 1.2, 16V, 82 к.с., 2000 г.
            Fiat Uno 60, 1989г.

Коментар

jordan85 написа:
              Слав написа:
              На моята, тази от подписа, е по същия начин произв. 07.2000 г. внос от Италия и първа регистрация също там. От начало ми беше кофти, но се свиква.
              Fiat Brava 1.2, 16V, 82 к.с., 2000 г.
              Fiat Uno 60, 1989г.

Коментар

Ми то не само това,ами и лоста е висок,малко ми е като на Икарос :D ,искам да го скася
                PUNTO GRANDE

Коментар

Вдигни си седалката :D Иначе по темата я дайте да видя тоя лост аз не съм виждал такова нещо моите бравота и двете са с "6-та"
                  Fiat punto 1,1
                  Fiat bravo 1,6 16v
                  Fiat bravo 2,0 20v
                  Honda civic 1,5
                  BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Да, снимай го да видя как изглежда такова чудо.Топката явно не е същата, като при нас, не мога да си представя на обикновенната къде ще има място за щипка.

Коментар

Колеги,реших си проблема,махнах ограничителя и срязах лоста,карам си така без проблем,само за 5-та е малко терсене беше в началото,но се свиква :D
                      PUNTO GRANDE

Коментар

Лостът да не е като на товарните фиати/ивеко - почти във форма на правилна сфера?

Коментар

Working...
                        X