Не можах да се ориентирам къде трябва да пусна темата.Чудех се дали трябва в раздела със сервизите ама я пускам тук.Искам да попитам в нормален сервиз с нормални цени колко пари ще ми вземат за смяна на притискателен и феродов диск.Само за работата питам без частите.Благодаря Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на съединител за ФИАТ Браво - къде и колко?
Collapse
X
-
Re: Ремонт на съединител за ФИАТ Браво
rap17ka7a написа:Не можах да се ориентирам къде трябва да пусна темата.Чудех се дали трябва в раздела със сервизите ама я пускам тук.Искам да попитам в нормален сервиз с нормални цени колко пари ще ми вземат за смяна на притискателен и феродов диск.Само за работата питам без частите.Благодаря
-
190лв. за труд, 240лева за Валео от тях, ето тук - http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=7869
Коментар
-
dikanio написа:190лв. за труд, 240лева за Валео от тях, ето тук - http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=7869
Коментар
-
pakumba написа:190 за труд е поне двойно повече от нормалното според мен. поне моите провинциални майстори толкова биха ми взели.
Коментар
-
100-150лв - трудМарки и цени - http://www.axm-auto.com/index2.php?b...t=25&subcat=52F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
rap17ka7a написа:pakumba написа:190 за труд е поне двойно повече от нормалното според мен. поне моите провинциални майстори толкова биха ми взели.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
можеш и сам да го смениш, ако си техн.грамотен и знаеш за какво става въпрос.да не говорим че гараж с канал е голямо предимство, както и комплект гидорета и инструменти.ако нямаш тези неща по добре на майстор, ама такъв който си разбира от работата, а не сега да се учи на колата ти.иначе хубавите съединители са от 300лв. нагоре комплекта.за труда както се разбереш с майстора, ама за тази кола 200лв. са много.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Моят съединител изпрегна, точно когато и без това се гласих да го сменям, за съжаление в София. Бях питал преди това за цени в Пазарджик - 120-130лв, но нямаше как вече - колата изобщо не помръдваше и трябваше да го правя по столични цени Да уточня, че става въпрос за лятото миналата година, юни или юли, не помня вече. Не знам сега как са цените. Собственика на сервиза е фен на Волво и половината коли минаващи през него са такива. Разбрах, че е много популярен в техния форум. Иначе се справиха и с ФИАТ-а :D
Коментар
-
anto 1752 написа:можеш и сам да го смениш, ако си техн.грамотен и знаеш за какво става въпрос.да не говорим че гараж с канал е голямо предимство, както и комплект гидорета и инструменти.ако нямаш тези неща по добре на майстор, ама такъв който си разбира от работата, а не сега да се учи на колата ти.иначе хубавите съединители са от 300лв. нагоре комплекта.за труда както се разбереш с майстора, ама за тази кола 200лв. са много.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар