Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мултипла - толкова грозна, че дори красива.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мултипла - толкова грозна, че дори красива.

Колеги влюбил съм се в тези http://www.cars.bg/u10745 колици. Обичам ги, защото са неестествено грозно-красиви. Дизайнера им е нечовек :D . наистина много ги харесвам, когато си купувах Бравата преди 16 месеца Мултипла не се срещаха много, а ако се срещаха бяха сериозна цифра. ЖТД тогава нямаше. Днес видях и разгледах тази кола в Бургас. Колеги, кажете си мнението и вие. За двигателя - ясно. Споделете возия, управление и прочие. Иначе от вътре е адски удобна, широка и просторна. Впечатлява ме средната седалка до шофьора и огромния багажен обем при спуснати задни седалки. Има и нови модели на Мултипла, но са много естествени.http://www.cars.bg/u97644
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Re: Мултипла - толкова грозна, че дори красива.

ntodorov написа:
    Колеги влюбил съм се в тези http://www.cars.bg/u10745 колици. Обичам ги, защото са неестествено грозно-красиви. Дизайнера им е нечовек :D . наистина много ги харесвам, когато си купувах Бравата преди 16 месеца Мултипла не се срещаха много, а ако се срещаха бяха сериозна цифра. ЖТД тогава нямаше. Днес видях и разгледах тази кола в Бургас. Колеги, кажете си мнението и вие. За двигателя - ясно. Споделете возия, управление и прочие. Иначе от вътре е адски удобна, широка и просторна. Впечатлява ме средната седалка до шофьора и огромния багажен обем при спуснати задни седалки. Има и нови модели на Мултипла, но са много естествени.http://www.cars.bg/u97644
    Освен това че е нечовешки грозна :D съм чувал само хубави неща за ускорение и возия... не съм технически грамотен да ти кажа повече освен това което съм чул...
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Коментар

Благодаря колега. Интересувам се от возията, удобства/неудобства, слаби/силни страни.ПС: Докато разглеждах снимките на Мултипла 4 годишната ми щерка изрече: "Тате това нинджа кола ли е ?" - и ме обърка тотално. Само аз ли ги харесвам ? Днес в Бургас бях с приятели на огледа и...определено се смееха :D на моя интерес. Хич ама хич не ме взеха насериозно, а ми лази колата под лъжичката Коментарите им бяха, че приличала на две жаби в сношение, като долната изживявала оргазъм...ебаси :D
      A17DTС/S

Коментар

На мене лично това ми е Номер1 в класацията за най-грозна кола. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Малка, грозна, висока ..... ама бензинката гледа в огледалото как се задава нещо, че дори я подминава.И за да е пълен чара на тази леко грозно красива по свой уникален начин кола ..... лееекичко припушва.Мене ме кефят тези коли, но просто не ми трябва такава.п.с. ако не се подразбира - коментирам jtd версиите.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вътре изглежда готино.А от вън изглежда потресаващо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сигурен съм, че се продава в комплект с моторджийски шапки или големи зимни шапки с отвори за очите. Ако трябва да избирам между това изчадие и да изневеря на марката - познай какво ще направя. Не забравяй, че освен всичко друго някога ще се наложи и да я продадеш, а преди това и части да и купуваш ... мани мани.В това начинание визирам голям автогол.
            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
            -------------------------------------------------------------

Коментар

2000_16V написа:
              Вътре изглежда готино.А от вън изглежда потресаващо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сигурен съм, че се продава в комплект с моторджийски шапки или големи зимни шапки с отвори за очите. Ако трябва да избирам между това изчадие и да изневеря на марката - познай какво ще направя. Не забравяй, че освен всичко друго някога ще се наложи и да я продадеш, а преди това и части да и купуваш ... мани мани.В това начинание визирам голям автогол.
              Да определено вътре е много готина и неестествено широка. Пространство има. Може да се играе спокойно билот в нея, а шофьора може да пише резултата...О-оох, представям си пък нощно време какво НЛО ще бъде с няколкото фара в повече. :D
              A17DTС/S

Коментар

Не се засягай, но наистина много си се вманиачил в тази идея и може би трябва да си дадеш малко почивка преди да се хвърлиш да пазаруваш.
                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена

Коментар

2000_16V написа:
                  Не се засягай, но наистина много си се вманиачил в тази идея и може би трябва да си дадеш малко почивка преди да се хвърлиш да пазаруваш.
                  О-ооо, не дори не съм убеден, че ще я купувам. Първо трябва да се отърва от някое возило и тогава, но днес бях с приятели на оглед и я видях, чух и толкова. Ако я купя ще я купя с брат ми. Ще я ползваме съвместно. Предимството е, че на вилата можем да ходим двете семейства и не само там. Иначе и двамата имаме коли, че и някоя и друга в повече. Харесва ми за излети, екскурзии, че и за работа.ПС: Брат ми иска да вземем нещо, но идея си няма какво му мисля с туй чудо на дизайнерската мисъл. Иначе само ЖТД ще да е, ако ще е от "ботуша".
                  A17DTС/S

Коментар

Какво толкова не и харесвате на мултиплата? И защо частите и да са скъпи? Тая кола е вече доста често срещана и мисля,че и по моргите не е рядкост да се намерят части Да на външен вид е грозновато,но вътре е изключително просторна...Вътре не ми харесват две неща-километража по средата и най-вече тия "образувания" по задните врати-нещо като дръжки или странични подлакътници ))))))) Двигателите са стандартине-жтд-то си е класика! И нещо в подкрепа на Мултипла- ТОЛКОВА Е ФУТУРИСТИЧНА,ЧЕ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ щЕ ИСКА ДА Я КРАДЕ Аз обичам да съм различен и тази кола с кеф бих я карал...А това с фаровете нощем ще е като извънземно Колега,ако успееш да продадеш някоя от колите-взимай нещо такова щом ти е по сърце! Любовта няма критици и малко забавни моменти http://www.youtube.com/watch?v=UhywCzyb9Tohttp://www.youtube.com/watch?v=ZtqlYm93rEIhttp://www.youtube.com/watch?v=XYGueiCWnYkhttp://www.youtube.com/watch?v=roU8s8DH_es&NR=1http://www.youtube.com/watch?v=i9GRPppw59s&NR=1
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Ако ти трябва голяма удобна семейна кола взимай, кво като изглежда сякаш банда трудоустроени дизайнери са я мислили. Пък за двигателите все тая дали бензинов или дизелов, дали щяли да те подминават или не и т.н. това не е състезателна кола.
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Колега - ти уби всичко детско в мен :D . Смял съм се със сълзи на клипа с музиката на Енио и демонстрациите на фарове :D . Е с таквоз чудо ще бъда неотразим...Ами, че те тази количка и в рекламите я отнасят несериозно. Пуснах я и на жена си - тя ми каза: Ти луд ли си или ще полудяваш ? С какви очи я гледам тази кола ? И малкото, които казват, че я харесват се избъзикват с нея ?????- респективно и с мен.
                        A17DTС/S

Коментар

Това с фаровете е много яко. От далече ще изглеждаш като, че караш в конвой.

Коментар

ntodorov написа:
                            Колега - ти уби всичко детско в мен :D . Смял съм се със сълзи на клипа с музиката на Енио и демонстрациите на фарове :D . Е с таквоз чудо ще бъда неотразим...Ами, че те тази количка и в рекламите я отнасят несериозно. Пуснах я и на жена си - тя ми каза: Ти луд ли си или ще полудяваш ? С какви очи я гледам тази кола ? И малкото, които казват, че я харесват се избъзикват с нея ?????- респективно и с мен.
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Имам една колежка с такава и съм имал възможност да я огледам (колата). Вътре е мого широка и удобна, но отвън... леле мамооу, цигара-магара тактика.... моля те, за бога - не я купувай! Пиенето е от мен като дойда другия път, само недей. Накрая на темата, която си пуснал, направи равносметка колко човека са постнали, колко я харесват и колко не. От там ще си направиш извода колко добра инвестиция ще направиш, тъй като все пак трябва да се продава. Помисли дали няма други марки и модели, които да ти харесват малко по-малко, но пък да са по-харесвани от "масата", за да може да не си й последен собственик.

Коментар

Аквариума е ненормален. Колега, като те кефи вземай. И на мен ми викаха за какво ти е комби, ама мен ме кефи и си взех!

Коментар

Working...
                              X