Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на крушката на халоген за Темпра

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Смяна на крушката на халоген за Темпра

    Здравейте! Изгоря ми крушката на десния халоген и не знам как да я сменя. Легнах отдолу и отзад видях жак хванат за плочка, която за държи на 4 винта в краищата. 2-та долни ги отвих, но горните не мога, понеже има някакво тяло(мисля, че е за климатика), което пречи да вкарам отвертката. Има ли някакъв друг начин? Гледам отпред има 3 дупки, а отзад 2 големи винта? Помогнете!

    #2
    махни целия халогенмаха се отпред на 2 болта е третия болт е за регулиранетопосле отвиваш задните 4 на капачето и сменяш крушката

    Коментар


      #3
      Благодаря ти много, колега за отговора! Ще се помъча след малко като ида на канала, а какъв цокъл е тази крушка? H3 с кабелче и обувка?

      Коментар


        #4
        е чак пък подкалника... Пускам снимки как се сменят крушките на предните фарове, мигачите и задните светлини на Темпра, би трябвали някои от тях да са като на типо (преден габарит, къси/дълги, преден мигач, задни светлини), ако греша ме поправете за съжаление не е показано как се сваля предния мигач, това става като с една "права" отверка се натисне чопа на мигача, който се държи към фара.като съвет: смяна на халогена крушка става по-бързо като свалите целия халоген, сваля се от 2 дълги видии, те се намират една срещу друга на черната пластмаса която държи стъклото.

        Коментар

        Working...
        X