Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с изпускателна система (двуцевка) фиат браво 1.6 96г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Засега го закрепиха момчетата, дано се реши въпроса тоя път, смяна шпилки и болтове. Ако и сега не се оправи, съм за фрезоване челото на двуцевката и това на колектора, което си е отрицателна емоция... Някой има ли представа дали изпускателния колектор и двуцевката на браво/брава/мареа 1.6 16 кл. са еднакви с тия от двигателя на 1.8 или са различни ?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
      Засега го закрепиха момчетата, дано се реши въпроса тоя път, смяна шпилки и болтове. Ако и сега не се оправи, съм за фрезоване челото на двуцевката и това на колектора, което си е отрицателна емоция... Някой има ли представа дали изпускателния колектор и двуцевката на браво/брава/мареа 1.6 16 кл. са еднакви с тия от двигателя на 1.8 или са различни ?
      Тъй като при мен както писах имах и скъсана шпилка се наложи да довършвам. Та когато потърсих гарнитура в магазина нямаше точно същата но като наложих една за дизелов мотор се оказа че отворите съвпадат 1:1. Разликата в цената беше около2-3 лева. Като самата гарнитура е двойна и по по темелно направена. Така че в магазина със старата и налагаш и гледаш. А относно съмненията ти за шпилките те или държат или се късат освен ако не е заминала резбата както на тях така и на гайките. Ама това последното може да ти каже този който ги стяга. И си виж тампоните на генерацията както и гъвкавата връзка да не би някой специалист да е решил че ти е излишна. И такова изпълнение съм виждал щот майстора го домързяло да се разкарва и направо заварил в место нея парче тръба.
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Maлко да се очовечи времето ще погледна какво става отдолу, че сега макар и да не трещи, като спра на светофар и съм включил парното ми вкарва изгорели газове в колата, отнякъде изпуска пак, съмнявам се в меката връзка.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
        X