Колеги моля ви помагайте!!! От няколко дена в гаража ми капе вода от което се появи вар по задната врата или варовик немога да кажа.Та днес бащата решава да го отсрани, пробвахме с мокър парцал да го махнем но нямаше успех.Днес да вземе с някакъв препара за почистване на котлен камък да чисти(мен ме нямаше защото нямаше да му позволя, но какво да говоря!!!) Сега вратата стои по матова там кадето е търкал.Ако някой знае как мога да оправя проблема моля да даде съвет защото съм много ядосан а пък не ми се боядисва или купува нов капак заради грешката на баща ми.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отстранен лак на боя! Помагайте!
Collapse
X
-
За изпръскано с хоросан съм чувал че се чисти с оцет ама в твоя случай ...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
По думите ти с този препарат може да ти е повредил лаковото покритие.Пробвай с пастиране ама божа работа.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар