Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свещ -super Bosch 4 wr78- да е Използвал на ФИАТ ИлИ АЛФА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: AUTOLITE- с уникалната гаранция от 3 години

jmi написа:
    AUTOLITE е известна в целия свят със своята Double Platinum запалителна свещ. [color=red]С два платинени електрода, тази свещ се продава с уникалната гаранция от 3 години или 100 000 км пробегhttp://www.kanex.bg/shop/2128018e453...96aae14556361/
    А по-възрастните колеги помнят сигурно как не малка част от компютърните фирми в първите години на демокрацията продаваха асемблирани машини с по 15 години гаранция (на труда се оказа в последствие). И как би се отчела гаранция от 100 000км? Ако не свещите на са на такси или на служебен автомобил, то обикновенно на година се навъртат 10-12 000км. След 8-10 години в магазина от където съм ги купил сигурно ще продават нещо друго.Аз лично предпочитам свешите на NGK - поне не са толкова известни като шампион и бош, и вероятността да попаднеш на ментета не е голяма. Колкото до свещите с четири електрода, то те са известни от много години и ако наистина трябваше да са такива, то Фиат щеше да вгражда фабрично. Иначе кой щеше да произвежда и продава едно- и двуелктродни свещи, след като 4-електродните са по-добри?
    Брава 1.6 16V ELX
    Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

ползвал съм четриелектродни свещи на бош и в началото беше значително по-добре вървежа и паленето. карам и на газ. изхвърлих ги след като на две от тях им се пукна порцелана. сега съм с обикновени на бош със подходящото топлинно число. вече 18000 км. едва ли всичко е от толкова голямо значение колкото му придаваме.
      TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046

Коментар

Working...
      X