sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свещ -super Bosch 4 wr78- да е Използвал на ФИАТ ИлИ АЛФА
Collapse
X
-
здравеите
С риск да се повторя за фият специално а и като цяло за двувалките свещите требва да с голямо топлинно число и да са читави, а при марели и шампион не сам го забелязал.Марели сам сменял свещи на 500км.Ха-ха. :D ACDelko са свещите , а по-хубавите са NJK. :D Бош наистина могат да работят на фолксваген голф но там са открити , а и жестоко се самнявам изобщо колко ще работят , таи като са голям сап :D :PFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Re: здравеите
galinchooo написа:С риск да се повторя за фият специално а и като цяло за двувалките свещите требва да с голямо топлинно число и да са читави, а при марели и шампион не сам го забелязал.Марели сам сменял свещи на 500км.Ха-ха. :D ACDelko са свещите , а по-хубавите са NJK. :D Бош наистина могат да работят на фолксваген голф но там са открити , а и жестоко се самнявам изобщо колко ще работят , таи като са голям сап :D :P
Коментар
-
peho написа:Просто незнам от къде ще си взема свещи които да не са менте.Гледах Беру,Магнет марели и НГК обаче и трите ми се видяха пълни ментета.Още не съм гледал как са тези които са на колата в момента,но и чак несмея,ами ако са за смяна
Коментар
-
Въпросните четриполюсни свещи на Бош са много добри. Вече близо 40000км никакви проблеми - зиме и лете. Разбира се това е мое мнение. Дори не съм ги развивал да видя в какво състояние са. В случай карам малко на принципа спи ли куче - не го буди.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Въпросните четриполюсни свещи на Бош са много добри. Вече близо 40000км никакви проблеми - зиме и лете. Разбира се това е мое мнение. Дори не съм ги развивал да видя в какво състояние са. В случай карам малко на принципа спи ли куче - не го буди.Fiat Tempra 1.6 sxac
AR 164 super V6 2.0 TB
Коментар
-
Stefan Nikolov написа:Колеги,не се ловете на митовете и легендите,че свещите Бош не били добри.Половината свят кара колите си с тях.
Коментар
-
AUTOLITE- с уникалната гаранция от 3 години
AUTOLITE е известна в целия свят със своята Double Platinum запалителна свещ. [color=red]С два платинени електрода, тази свещ се продава с уникалната гаранция от 3 години или 100 000 км пробегhttp://www.kanex.bg/shop/2128018e453...96aae14556361/FIAT MAREA 1.8 HLX , 97г.
Коментар
-
Re: AUTOLITE- с уникалната гаранция от 3 години
jmi написа:AUTOLITE е известна в целия свят със своята Double Platinum запалителна свещ. [color=red]С два платинени електрода, тази свещ се продава с уникалната гаранция от 3 години или 100 000 км пробегhttp://www.kanex.bg/shop/2128018e453...96aae14556361/FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
tomazo написа:аз ги ползвам от 3 месеца ..купих ги от офицялниат вносител на Марели ,под моста за Летището ...нещо 66 беше ,трябва да потърся за да съм сигурен ...в интерес на истината не съм имал проблеми с тях ,но от преди си имам едно на ум
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар