Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свещ -super Bosch 4 wr78- да е Използвал на ФИАТ ИлИ АЛФА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sev написа:
    jamie написа:
    Golden Lodge не е ли Марели ?
    да
    Шези свещи ги обсъждахме преди време. Спомням си че доста ми допаднаха тогава. Някаква идея за цена и от къде могат да се вземат?
    Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
    Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
    BlueStorm transforms . . .
    . . . !!!

Коментар

аз ги ползвам от 3 месеца ..купих ги от офицялниат вносител на Марели ,под моста за Летището ...нещо 66 беше ,трябва да потърся за да съм сигурен ...в интерес на истината не съм имал проблеми с тях ,но от преди си имам едно на ум
      фиатче Браво 2.0

Коментар

здравеите

С риск да се повторя за фият специално а и като цяло за двувалките свещите требва да с голямо топлинно число и да са читави, а при марели и шампион не сам го забелязал.Марели сам сменял свещи на 500км.Ха-ха. :D ACDelko са свещите , а по-хубавите са NJK. :D Бош наистина могат да работят на фолксваген голф но там са открити , а и жестоко се самнявам изобщо колко ще работят , таи като са голям сап :D :P
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Re: здравеите

galinchooo написа:
          С риск да се повторя за фият специално а и като цяло за двувалките свещите требва да с голямо топлинно число и да са читави, а при марели и шампион не сам го забелязал.Марели сам сменял свещи на 500км.Ха-ха. :D ACDelko са свещите , а по-хубавите са NJK. :D Бош наистина могат да работят на фолксваген голф но там са открити , а и жестоко се самнявам изобщо колко ще работят , таи като са голям сап :D :P
          То хубаво ама за моята Крома 2.0 СНТ с 9:1 степен на компресия баш голямо топлинно число е грешка. А е ФИАТ двувалка. Засега с Марелитата имам към 800 км и не дават проблем - ще ги видим (пак подчертавам - след ’96 Марели продават ел. бизнеса си на Денсо). НГК са стока - няма спор - но имат много ментета вече (имам и малко японски коли - оттам си ги знам).ПП: Оная фирма с "66" е www.niko66.com

Коментар

Просто незнам от къде ще си взема свещи които да не са менте.Гледах Беру,Магнет марели и НГК обаче и трите ми се видяха пълни ментета.Още не съм гледал как са тези които са на колата в момента,но и чак несмея,ами ако са за смяна

Коментар

peho написа:
              Просто незнам от къде ще си взема свещи които да не са менте.Гледах Беру,Магнет марели и НГК обаче и трите ми се видяха пълни ментета.Още не съм гледал как са тези които са на колата в момента,но и чак несмея,ами ако са за смяна
              Дистрибутори на BOSCH, сигурно имат и други марки:ГАБРОВOАуто Хелпбул. Априлов 1тел. 802055Аутоплюсул. Брянска 5тел. 2 35 73
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Въпросните четриполюсни свещи на Бош са много добри. Вече близо 40000км никакви проблеми - зиме и лете. Разбира се това е мое мнение. Дори не съм ги развивал да видя в какво състояние са. В случай карам малко на принципа спи ли куче - не го буди.
                FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
                  Въпросните четриполюсни свещи на Бош са много добри. Вече близо 40000км никакви проблеми - зиме и лете. Разбира се това е мое мнение. Дори не съм ги развивал да видя в какво състояние са. В случай карам малко на принципа спи ли куче - не го буди.
                  Благодаря "brat_John" днеска взех от тях И гИ сложИх на колата .
                  Fiat Tempra 1.6 sxac
                  AR 164 super V6 2.0 TB

Коментар

Колеги,не се ловете на митовете и легендите,че свещите Бош не били добри.Половината свят кара колите си с тях.И тук в форума научих един нов мит,че "италианските коли били създадени да работят само с свещи с два електрода".Нямам думи......

Коментар

Stefan Nikolov написа:
                      Колеги,не се ловете на митовете и легендите,че свещите Бош не били добри.Половината свят кара колите си с тях.
                      Пич, ние пишем личния си опит.А Европа не е половината свят, ще ме извиняваш.... мнооого по-малко е !За Щатите има други марки с повече продажби, за Азия - съвсем.

Коментар

AUTOLITE- с уникалната гаранция от 3 години

AUTOLITE е известна в целия свят със своята Double Platinum запалителна свещ. [color=red]С два платинени електрода, тази свещ се продава с уникалната гаранция от 3 години или 100 000 км пробегhttp://www.kanex.bg/shop/2128018e453...96aae14556361/
                        FIAT MAREA 1.8 HLX , 97г.

Коментар

Re: AUTOLITE- с уникалната гаранция от 3 години

jmi написа:
                          AUTOLITE е известна в целия свят със своята Double Platinum запалителна свещ. [color=red]С два платинени електрода, тази свещ се продава с уникалната гаранция от 3 години или 100 000 км пробегhttp://www.kanex.bg/shop/2128018e453...96aae14556361/
                          Хубави работи пишат и дано са вярни
                          FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                          ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

tomazo написа:
                            аз ги ползвам от 3 месеца ..купих ги от офицялниат вносител на Марели ,под моста за Летището ...нещо 66 беше ,трябва да потърся за да съм сигурен ...в интерес на истината не съм имал проблеми с тях ,но от преди си имам едно на ум
                            Нико 66 представител на МагнетиМарелимагазин жк. Дружба 1 бл. 185 тел. 02/ 978 23 18магазин Симеон 159 тел. 02/ 931 03 81Golden Lodge 2HLDR 6,40 лв./бройтова е модела за 1,4 , 1,6 и 1,8 Брава/Браво

Коментар

q

МагнетиМарели
                              селото се оказа точно в града

Коментар

Re: q

$ abarth $ написа:
                                МагнетиМарели
                                просто съм го копирал :D и добавих адреса и телефона на втория магазинтози в Младост вече не работи

Коментар

Working...
                                X