с 4 нокъта са И 1 централен електрод
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свещ -super Bosch 4 wr78- да е Използвал на ФИАТ ИлИ АЛФА
Collapse
X
-
БОШ е голяма фирма и продуктите и са добри,но ако си попаднал на менте те разбирам.Аз също си мислех за такива свещи или БЕРУ i to model ultra X platinum http://www.beru.com/deutsch/produkte...zen/ultrax.phpBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Здравеи колега
чувам тук за свещи BOCSH.Незнам каква кола караш,но от маистори и книги знам че фиат 16 в и алфа са направени да работят сас свещи с 2 полюса и като задалжително те да не са БОШ,таи като тук в Балгария на тази марка се предлагат само боклуци. Аз имам и газово и да ти кажа с тея свещи ( БОШ) ми издумка бобина а дакат издумка бобината се смля да гарми колата.Имам познат газаджия , та тои ми предложи свещи ACDelko(френски)като ме увери че по хубавите от тях на прилична цена са NJK.Вече година карам с ACDelko и да ти кажа се родих, а са само 5 лв броя.Е поне тук в Бургас са толкова . Та недеи се захласваи по ласкавото а избери здравото.Всичко друго но не и БОШ.Да не говорим че преди тва зех (набутах) да купя уж оригинални(Магнет Марели) от един магазин нема да спомена кои, и се уверих че е пално с ментета на пазара. ACDelko-----ТОВА Е СВЕЩА ЗА ФИАТ 16 W и то само за 5 лв броя.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар