Здравейте,интересувам се за мнение по въпроса за миниван,кой модел е за предпочитане и защо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв модел на миниван да си купя?
Collapse
X
-
lildЕтикети: –
-
lild
Ами да кажем 5 местен дизел,употребяван до 100 к.с. .За нов неможе да става и на въпрос,като за народен човек на приемливи цени.
Коментар
-
:D Ето 978 оферти по тези критерии:Марка: Всички, Модел: ВсичкиГодина на производство: от 1998Цена: до 10000 ЛЕВАКупе: Ван Състояние: В движениеОбяви: със снимка http://www.cars.bg/?go=used&search=1...os=1Мисля, че трябва да се ориентираш към даден модел и тогава да търсиш отзиви за него, защото вече автомобилите не са толкова недостъпни и хората са карали доста модели от различни марки и имат впечатления.
Коментар
-
lild
Това е ясно,знам го този сайт,но ме интересува кой е най-предпочитания модел и защо?
Коментар
-
Re: Какъв модел на миниван да си купя?
lild написа:Това е ясно,знам го този сайт,но ме интересува кой е най-предпочитания модел и защо?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Renault Scenic-1,9DTi 98 кс;5 местен,цена между 3500-5000 лв.За парите си и класът си е много добър.Нисък данък,върви добре.
Коментар
-
=Rudi= написа:Stefan Hadjov написа:Renault Scenic-1,9DTi 98 кс;5 местен,цена между 3500-5000 лв.За парите си и класът си е много добър.Нисък данък,върви добре.
Коментар
-
значи ако изключим ,че сме фиат секта,бих ти препоръчал Ситроен Берлинго или Пежо Партнер...Чудесен миниван,петместен,но отзад в багажното има две малки падащи седалки,на които не много едър човек или дете,би се возил нормално. Като двигатели имат широка гама,но коннкретни дизели до 100 коня май са два единия е атмосферен дизел 1,9 68 кончета....другият е 1,9 HDI комон риъл 90 магарета. Карал съм и двете и впечатленията ми за атмосферката е мудна работа,едва набира,трудно се изпреварва ако нямаш огромна видимост,абе става,но ако не искаш да се състезаваш Инъче е пък много здрав двигател ,това Ситроенче нашето шефа ми как ли не го е мъчил и все още се движи...два три пъти го блъска,пръсна му картера и го кара без масло към 30километра и все още не се е предала машинката....Карал съм и много малко 90-те кончета и няма нищо общо,набира отлично,не се чува двигателчето-мърка като коте. Служебното на брат ми ми е казвал,че също е видяло много зор и то още се движи За мен това е колата,такава бих взел и за себе си,но за съжаление не мога да си я позволя :D Пък и като купувах моята,Берлинго и Партнер бяха на двойни цени на моята Мареа Инъче и фиат имат хубави ванчета като Скудо и Добло...Като скудото е вече по-висок клас от Берлинго,а Добло някъде негов размер.В момента караме служебното Добло-лоши думи за него нямам 1,3 мултиджет 75 кончета,не си се набира добре,не му тежи купето,не е тегаво,като чистия дизел на Ситроен и Пежо.С две думи-препоръчвам ти Берлинг0 или Партнерex.Мареа ТД100
Коментар
-
Не мога да разбера защо сценика се мисли за ван - доста извратена кола според нен - ни кон, ни кокошка. Подържам мнението на paralesa, като мога да добавя като по евтин вариант рено еспейс 2 - доста здрава кола с евтина подръжка и добри двигатели в бензинов и дизелов вариант, но е над 100 коня. Фаворит ми е с 6 цил. V-образен мотор - доста добър въртящ момент при ниски обороти и идеално приспособим на газ.
Коментар
-
Аз също бих ти препоръчал Партнер или Берлинго 1,9 HDI , в службата имаме доста такива и вярвай ми носят на тормоз а и за дизел доста добре се набират.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Joro написа:Не мога да разбера защо сценика се мисли за ван - доста извратена кола според нен - ни кон, ни кокошка.
Коментар
-
Re: Какъв модел на миниван да си купя?
lild написа:Здравейте,интересувам се за мнение по въпроса за миниван,кой модел е за предпочитане и защо?Fiat Multipla 1.6 16v Bipower 2009
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар