Колеги ако може да ми помогнете ще съм много благодарен.Вчера отказа 1-ва и 2-ра степен на чистачките 3-та работи.От какво е проблема и какво е евнтуалното му решение.Колата е Браво `01
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отказаха Чистачките
Collapse
X
-
Проблема не е в никаква електроника,а в едно малко реленце,което се намира вътре в моторчето.Моторчето се намира под кората на чистачката, на шофьора. По всяка вероятност едно от перата на реленцето е дало фира. Имах същият проблем и го разреших с размяна на реленцата и оправяне на перцето с подръчни материали (случи ми се в Германия).Вече 1 година и половина работи без проблем.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Проблема не е в никаква електроника,а в едно малко реленце,което се намира вътре в моторчето.Моторчето се намира под кората на чистачката, на шофьора. По всяка вероятност едно от перата на реленцето е дало фира. Имах същият проблем и го разреших с размяна на реленцата и оправяне на перцето с подръчни материали (случи ми се в Германия).Вече 1 година и половина работи без проблем.
Коментар
-
Re: Отказаха Чистачките
sasho_izgrev написа:Колеги ако може да ми помогнете ще съм много благодарен.Вчера отказа 1-ва и 2-ра степен на чистачките 3-та работи.От какво е проблема и какво е евнтуалното му решение.Колата е Браво `01A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Както вече писах по-горе,проблемът ме връхлетя в Германия през почивен ден и нямах възможност да търся реленца.В моят случай на едното реле корпусът му беше счупен леко от прегарянето на перото на релето.Съответното перо не можеше да дава контакт и респективно ми липсваха скоростите с прекъсване.По обясними причини точно там възниква проблема,защото това реле е по-натоварено от другото.Непрекъснато има включване и изключване водещо до появата на нагар,искрене,прегаряне на корпуса....С подръчни средства залепих корпуса,размених местата на релетата,почистих перата и от година и половина карам по този начин.Темата няма какво да се следи.Иска се действие.1.Сваляте моторчето2.Правите инспекция (отремонтиране) на платката и релетата.3.Почиствате старата грес в червяка4.поставяте нова хубава грес!5.Сглобяваш и карашBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: Отказаха Чистачките
ntodorov написа:sasho_izgrev написа:Колеги ако може да ми помогнете ще съм много благодарен.Вчера отказа 1-ва и 2-ра степен на чистачките 3-та работи.От какво е проблема и какво е евнтуалното му решение.Колата е Браво `01
Коментар
-
Колеги. Ако някой минава през или покрай Пазарджик събота и неделя... Абсолютно безплатно ще ви оправя чистачките. От вас само грез и реленце.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар