Аз позлвам нафта за такива цели.Е, сигурно има и модерни препарати - из автомивките съм виждал.За "ръчно" търкане обаче не мисля, че ще бъдат по-ефикасни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измиване на двигател?
Collapse
X
-
Esper написа:Tornado написа:Въпреки ,че съм с дизел пак не си помислям да мия двигател.Това миене създава само проблеми отколкото хубави неща.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
simeon3000 написа:Нафтата мие по-хубаво от бензина, но много гадно мирише, няма пълно щастие Може да да пробваш с обезмаслител, например жълто Меглио и да ухаеш после на лимонада :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Едно време си мих двигателя на опела в една автомивка, специализирана само за двигатели. Човекът използваше различни препарати за различните джаджи под капака, съвсем не нафта, и както казваш, миришещи на теменужки :D . Мисля, че ако попиташ в такава автомивка, ще ти кажат какви препарати използват.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
моето мнение е с каквото и да е,но да не е с бензин,че много лесно се пали и да няма бум Принципно има специални препарати за миене на ДВГ (поне в Германия има такива) Не съм се заглеждал в упътването как е предписано да се използва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
На мене преди да ми сменят сегментите ми го бяха измили, майстора ми каза аз на мръсно не бачкам за сега нямам проблемиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Punto75MPI написа:На мене преди да ми сменят сегментите ми го бяха измили, майстора ми каза аз на мръсно не бачкам за сега нямам проблемиTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ми според мене са го направили с цел да преследят за течове след това!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
КИМИ написа:Двигателя ми е много омазан, но след като смених гарнитура на клапаните вече не тече и се чудя с какъв препарат да си го измия ръчно.Моля, ако някой колега е мил сам мотора да каже какъв препарат се използва, защото аз се сещам само за бензин или нафта?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар