Имам следните проблеми: При студена кола върви на пушка и се дърпа доста прилично, но почне ли да загрява - умира! И като достигне вече нормалната температура(80,90, та даже още при 60,70) става доста тромаво бравото. Моторът му е 1.4 12V и уж трябва да е 80 коня, а други подобни, които съм карал се дърпат определено по-добре.Какво ли не е сменяно вече по него... Свещи, регулиране на дроселова клапа, въздушен и горивен филтър, премахване на катализатора...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблеми с мощността на Бравото
Collapse
X
-
gdd55
На същия проблем бях свидетел на една лагуна там проблема се оказа от въздушният филтър,но не си спомням какво точно беше или беше за смяна или не може да вкарва свеж въздух отвън и като загрееше умаляваше като москвич
Коментар
-
Mitko написа:VeSSkO написа:Какви пари върви горе-долу един такъв датчик? Защото вече смених доста чаркове и все пари на вятъра ...На диагностика казаха, че нямало проблеми с колата... явно толкова е и диагностика.Bravo(TM) HGT
Коментар
-
VeSSkO написа:Mitko написа:VeSSkO написа:Какви пари върви горе-долу един такъв датчик? Защото вече смених доста чаркове и все пари на вятъра ...На диагностика казаха, че нямало проблеми с колата... явно толкова е и диагностика.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
VeSSkO написа:Къде се намира този датчик и как става проверката? Колко трябва да е съпротивлението?Как мога евентуално да проверя дали има проблем и в това моторче за празен ход. И оборотите ми играят с около 40,50 оборота...2.4 JTD
Коментар
-
И аз имам същия проблем...дори по зле-като загрее няма мощност и на празен ход или на 1-ва ми гасне-иска да и подавам изкуствено газ. И на празен ход не се изфорсирва добре стига до 5000 об. и връща назад сама. Иначе съм сменил всичко и във Ванто казаха че уж е наред. Та колега ако си решиш проблема ще се радваме да споделиш.Brava 1.6/16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар