Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден плафон на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lithrone написа:
    ogi28b написа:
    Брава ELX (98-01) моделите имат плафон отзад, серийно. Намира се в средата между двамата пътници, най-отзад на тавана. За раазлика от мареа например, където има по един плафон отляво и отдясно на задните колони.
    Оги гледам че се разбираш с онлайн манюълите... хайде помогни ми с една снимка на другия вид плафони (двата от двете страни) че тоя в средата нещо не ме кефи пък искам да сложа тъкмо ще свалям тавана.
    За тея от страни не ти трябва да сваляш тавана ,аз такива щях да слагам но много трудно се намират повечето са на Марея комби последните години .Но благодарение на колегата Оги видях правилното място да одрежа дупката аи си имаше планка за захващане сложена на купето, липсваха само кабели но това не е проблем.Сега като си имам и заден плафон и угасването със закуснение е по бързо че много ме дразнеше като затворя вратата и 15 секунди не угасва.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Оги ,имам желание да си монтирам някакъв плафон в Бравото отзаде,все още нямам представа какъв ще е,приемам съвети.На предния плафон имам една букса която е свободна,възможно ли е да е оставена с тази цел,за евентуален заден плафон?

Коментар

slavmaster написа:
        Оги ,имам желание да си монтирам някакъв плафон в Бравото отзаде,все още нямам представа какъв ще е,приемам съвети.На предния плафон имам една букса която е свободна,възможно ли е да е оставена с тази цел,за евентуален заден плафон?
        Най вероятно буксата е за ел. люк,който при теб липсва предполагам.

Коментар

Не може отпред да има букса за заден плафон. Нямат нищо общо. А и не съм сигурен дали изобщо има Браво с плафон отзад?

Коментар

моята няма а е 98 година последен месец

Коментар

ogi28b написа:
              А и не съм сигурен дали изобщо има Браво с плафон отзад?
              Браво с плафон отзад няма. И съм мислил по въпроса как да сложа нещо от друга кола, да изглежда колкото се може по оригинално. От брава бих сложил с удоволствие, ама не знам дали има гнездо отзад, по средата, сигурно няма.... Друга идея е да се сложат някакви ладови, отзад, отстрани на колоните.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

значи буксата не я знаем за какво е........Никой ли не си е монтирал плафон отзад на Браво?

Коментар

Working...
                X